Eveniment caritabil organizat de Liceul „Traian” din Constanța

Florin Marian Beznea împlinise cu o zi înainte vârsta de 19 ani, când a mers împreună cu prietenii săi la plajă, în vara lui 2013. O săritură în apă, de pe stavilopozi, i-a curmat definitiv visele. Elevul pasionat de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a rămas paralizat de la gât în jos. Destinul tânărului s-a schimbat astfel radical.

Investigaţiile medicale au confirmat că are măduva spinării secţionată între vertebrele C4 şi C5. Verdictul a fost implacabil: Florin este paralizat de la gât în jos pentru tot restul vieţii.

Liceul Teoretic „Traian” din Constanța alături de prietenii lui Florin  vă așteaptă în Pub History Mamaia( vis-a-vis de Satul de Vacanța și restaurantul Don Corleone, fostul XS) pe data de 20 februarie, începând cu ora 21.00 pentru a schimba deznodământul acestei povești. Invitații speciali sunt Ionuț Galani și Ansamblul Asteria - program grecesc, Iany Gana - program armănesc, și Junior&Gabbeats (Alex Stancu & Zmeu Gabriel) alături de trupa Music Attack formată din Andreea Drăghici, Florin Balcan și Bruce Mavrodin.

„Pentru ei muzica e meciul notelor muzicale pe portativul sufletului, iar vineri vor juca pe scenă meciul decisiv pentru a schimba povestea campionului nostru, Florin!”, a transmis Liceul „Traian” într-un comunicat de presă/

Prețul biletului este 20 de lei. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.