Eveniment fastuos pe litoralul românesc. Phoenicia Royal va primi distincția Five Star Diamond Awards

Phoenicia Royal va primi premiul Five Star Diamond Awards, miercuri, 16 august, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Cel mai nou hotel de cinci stele de pe litoralul romanesc va fi premiat de însuși mandatarul Academiei, Iulius Nasso, care va înmâna distincția președintelui Phoenicia Hotels, Mohammad Murad

La ceremonie va participa și președintele și fondatorul FashionTv, Michel Adam dar și Ion Mirea, CEO FashionTv România.

Academia Americană de Științe ale Ospitalității este centrul de excelență american care acordă cele mai înalte premii de recunoaștere a meritelor la nivel global celor mai exclusiviste destinații, instituții, hoteluri și construcții de lux, dar și personalităților ilustre din domenii precum cultură, artă, modă, politică sau unor corporații internaționale de top.

Academia Americana de Știinte ale Ospitalității este condusă de către președintele Joseph Cinque, alături de o echipă de personalități mondiale. Unul dintre cei mai importanti mandatari care a făcut parte pana anul trecut din consiliului de conducere a fost Donald Trump, actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii.

Printre distinșii laureați ai premiilor Star Diamond Awards se numără: orașul New York și foștii primari ai acestuia, Rudolph Giuliani și Michael Bloomberg, Olimpiada de la Beijing din anul 2008, Federația Internațională de Fotbal (FIFA) și fostului Președinte al acesteia, Joseph S. Blatter, dar și alți sportivi de renume internațional precum campionul la categoria grea Muhammad Ali, legendarul fotbalist Pele, campionul ucrainean la categoria grea Wladimir Klitschko și baschetbalistul Shaquille Rashaun O'Neal.

Deschiderea oficială a complexului a avut loc în luna iulie, în prezența primului ministru Mihai Tudose și al ministrului Turismului, Mircea-Titus Dobre. De asemenea, la eveniment au mai participat și reprezentanți ai autorităților locale și județene, oameni de afaceri dar și hotelieri.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Omul de afaceri Mohammad Murad a răbufnit pe Facebook. Vezi ce-l nemulțumește

28 Mar 2018 6291

Revista presei locale

05 Aug 2017 2821

Staţiunea Mamaia ar putea avea primărie? Cine a lansat ideea şi ce spune prim-ministrul Tudose (video)

20 Jul 2017 12409

Investiţie de milioane de euro Prim-ministrul Tudose, Liviu Dragnea şi ministrul Turismului au tăiat panglica hotelului de cinci stele Phoenicia Royal, al lui Mohammad Murad (galerie foto)

20 Jul 2017 6021

LIVE TEXT. Premierul Mihai Tudose şi Liviu Dragnea participă, la Mamaia, la inaugurarea hotelului Phoenicia Royal (galerie foto + video)

18 Jul 2017 10116

Primul hotel de 5 stele construit în acest an pe litoralul românesc se deschide oficial. Oaspeți de seamă așteptați la deschiderea Phoenicia Royal

13 Jul 2017 18782