Stiri calde

Eveniment pentru pasionații de pescuit Cupa Deltei Dunării la Știucă a ajuns la ediția a VI-a. Când va avea loc competiția

Antrec Tulcea vă invită să vă redescoperiți instincul de pescar educat, ocrotind natura și respectând localnicii din Delta Dunării la Cupa Deltei Dunării la Știucă editia a VI-a. Competiția va avea loc în perioada 20-22 octombrie 2017.
 

Competiția se va desfășura în sistem -prins , pupat, dat drumul, (catch & release), în mediu natural și nu în incinte piscicole, în colaborare nemijlocită cu localnicii din Mila 23, comuna Crișan, ce vă vor primi în pensiunile din gospodariile lor. Aceștia se transformă pentru câteva zile din pescari profesioniști în monitori de pescuit sportiv, fiind gazdele dumneavoastra pentru a vă primi ca oaspeți și nu ca turiști.


Scopul declarat al acestui eveniment este ca participanții să devină promotori și susținători ai turismului durabil, neinvaziv, conceput și desfășurat nemijlocit cu localnicii deltei, considerați fiind ca parte integrata a ecosistemului deltaic.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa Deltei Dunării la Ştiucă a ajuns la ediţia a VI-a. Cine sunt câştigătorii competiţiei

30 Oct 2017 545