Evz.ro Servicii sexuale, drept ... şpagă!

Apar tot mai mute cazuri, în dosarele DNA, în care demnitari sau magistrați sunt implicați în cazuri de corupție privind mită în sex. Afaceriști care trimit prostituate în patul unor persoane influente, sau servicii sexuale pentru rezolvarea unei probleme. Evenimentul zilei a inventariat ultimele cazuri de corupție în favoruri sexuale.
 
Pe 17 octombrie 2014, comisarului Nelu Fediuc, fostul șef al Sectorului Poliției de Frontieră Siret, a fost trimis în judecată, în stare de arest, pentru luare de mită, influențarea declarațiilor și abuz în serviciu. Este cel de-al doilea dosar în care ofițerul a fost trimis în judecată. Una din acuzațiile DNA: una din femeile care făceau trafic cu țigări i-a dat șpaga în sex.
 
Angela, parte vătămată, a povestit cum dădea șpaga în sex comisarului:
 
„În lunile februarie, martie, aprilie, mai și iunie 2008, am fost în Ucraina sau colecționam țigări din parcarea adiacentă punctului. Eu am respectat înțelegerea și, de fiecare dată, simțeam că am protecția comisarului Fediuc, întrucât prin punct nu se lega nimeni de mine. În câteva rânduri, când am fost oprită, l-am sunat și, în urma intervenției acestuia, polițiștii mă lăsau în pace. Regulat, cam de două ori pe lună, mă întâlneam cu acesta întreținând relații sexuale și lunar îi dădeam suma de 200 dolari pentru protecția pe care mi-o acorda. În ultima perioadă, pretențiile au crescut… vrând să-i dau mai mulți bani lunar, iar când aveam relații sexuale mă umilea, determinându- mă să renunț la traficul de țigări întrucât nu mai suportam”.
 
Analiza integrală a dosarelor cu şpagă sexuală poate fi citită pe evz.ro.
 
Sursa: evz.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.