Examenele Cambridge au loc în martie şi iunie la Constanţa

Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanţa organizează în acest an şcolar două sesiuni ale examenelor Cambridge  în luna martie, respective în luna iunie.

Denumite generic „Cambridge”, pentru că subiectele sunt elaborate de prestigioasa Universitate, care evaluează şi lucrările scrise ale candidaţilor, aceste examene sunt recunoscute pretutindeni în lume. Certificatele Cambridge, alături de alte certificate cu recunoaştere internaţională, atestă nivelul competenţelor lingvistice ale candidaţilor şi le sunt utile celor care doresc să îşi continue studiile sau să lucreze în străinătate. În ţara noastră, aceste certificate echivalează testul de limba engleză (pentru admiterea în clasa a IX-a, profil bilingv engleză) şi examenul de limba engleză din cadrul bacalaureatului şi reprezintă un avantaj considerabil pentru cei care solicită posturi în care cunoştintele de limba engleză sunt indispensabile.

În ţara noastră, aceste certificate echivalează testul de limba engleză (pentru admiterea în clasa a IX-a, profil bilingv engleză) şi examenul de limba engleză din cadrul bacalaureatului şi reprezintă un avantaj considerabil pentru cei care solicită posturi în care cunoştintele de limba engleză sunt indispensabile.

Sursa foto: smartedu.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liceul Teoretic „George Călinescu” organizează sesiunea de examen IELTS Academic în luna mai

12 Apr 2022 1355

Examene pentru obținerea certificatelor internaționale Cambridge şi IELTS la Liceul Teoretic George Călinescu Constanța

16 Mar 2022 2036

Constanța va avea centre de examen pentru obținerea certificatelor Pearson, de limbă engleză

03 Mar 2021 2376

Cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge a fost obținut de românca Maria Bega

24 Feb 2016 3294