Exclusiv Adrian Pescariu, „stilistul vedetelor din România“, condamnat la Constanţa

Nicu Niculina, cunoscut şi ca „Adrian Pescariu“, ori „stilistul vedetelor din România“ a fost condamnat, azi, de Judecătoria Constanţa la 1,6 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe o durată de 4,6 reprezentând termen de încercare.
Nicu Niculina a luat un an închisoare pentru vătămare corporală din culpă şi un an şi şase luni de închisoare pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Instanţa a contopit pedepsele stabilite şi a hotărât ca „Adrian Pescariu“ să execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an şi 6 luni închisoare.

„Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei rezultante de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicate prin prezenta pentru inculpat, pe o durată de 4 ani şi 6 luni, reprezentând termen de încercare“, se mai arată în minuta judecătorească. Pe durata termenului de încercare, Nicu Niculina trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere şi obligaţii: să se prezinte periodic la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, conform programului de supraveghere întocmit de acest serviciu; să anunţe la Serviciul de Probaţiune menţionat, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; să comunice acestui serviciu informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă.

„Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 Cod penal 1969 rap. la art. 86 ind. 4 alin. 1, 2 Cod penal 1969, a căror nerespectare are ca urmare revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei. (...) Pe durata suspendării sub supraveghere a executării pedepsei principale a închisorii. Constată disjunse acţiunile civile formulate de părţile civile Urda Victor, Urda Angela, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti şi Primăria Mun. Constanţa“, conform minutei judecătoreşti. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Amintim că, la jumătatea lunii octombrie 2011, Nicu Niculina a condus pe bulevardul Mamaia, din Municipiul Constanţa, un autoturism marca Opel. La un moment, dat şoferul a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi a izbit un panou publicitar. În urma impactului, Victor Urda, Anda Călin şi Bianca Goja au fost raniti. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.