EXCLUSIV Care sunt firmele în care Strutinsky este asociat şi administrator

Cunoscutul om de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, partener de afaceri al primarului Radu Mazăre şi al şefului CJC Nicusor Daniel Constantinescu, perceput chiar drept „emineneţa cenuşie“, Sorin Gabriel Strutinsky este implicat în peste 30 de firme, în unele apărând alături de cei doi vechi prieteni.

Sorin Gabriel Strutinsky este implicat în următoarele societăţi:
Conpress Group SRL, a fost înfiinţată pe data de 17 iunie 1993. Asociaţi persoane juridice în această firmă sunt, potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, Radu Ştefan Mazăre, primarul municipiului Constanţa, defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, Sorin Gabriel Strutinsky şi Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Administratorul societăţii este omul de afaceri Sorin Strutinsky, iar activitatea principală a Conpress Group SRL este comerţul cu ridicata nespecializat.
 
Conform datelor disponibile la Registrul Comerţului, Bogdan Laurenţiu Irimia este unic asociat şi administrator al societăţii Ialgabo & Co SRL. În locul lui Bogdan Irimia a fost numit în funcţia de administrator Alexandru Petre Răduţă, născut în 1987 la Piteşti.
Asociaţi persoane fizice în ABC Press SRL sunt Sorin Gabriel Strutinsky, Paul Marius Vijloi şi Rodica Antoniu. ABC Press SRL, înfiinţată în noiembrie 1992 şi care are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie în magazine specializate, apare ca asociat persoană juridică în Mediapress Investment SRL, alături de Apex Editare Difuzare Tipărire Import Export Consignaţie SRL şi de Mira Pres SRL.
 
Xenoti SRL, firmă înfiinţată pe 6 ianuarie 1995, cu sediul în Complex Flora, îi are ca asociaţi persoane fizice pe Sorin Gabriel Strutinsky, pe Nicuşor Constantinescu, pe defunctul Mihail Gheorghe Cârciog şi pe Radu Mazăre. Administratorul Xenoti SRL este Sorin Strutinsky. În ce priveşte domeniul de activitate al firmei, pe Registrul Comerţului se menţionează „hoteluri şi alte facilităţi de cazare“. Conform informaţiilor disponibile pe date-financiare.ro, anul trecut, Xenoti SRL a avut... zero angajaţi şi pierderi de 981.094 de lei. Cifra de afaceri netă a fost de 7.959.208 lei.
 
Ideea Contrast SRL, societate înfiinţată pe 4 iulie 2001, îi are ca asociaţi persoane fizice pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, pe Sorin Gabriel Strutinsky, pe Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, şi pe Marius Petre Săvulescu, acesta din urmă fiind şi administratorul firmei. Societatea are ca domeniu de activitate „comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc“.
Potrivit date-financiare.ro, în 2013, Ideea Contrast SRL a avut 11 salariaţi şi o cifră de afaceri netă de 1.275.632 de lei. În aceeaşi perioadă de timp, profitul net a fost de 147.121 de lei.
 
Societatea Tutun şi Ziare SRL Constanţa. Principalul asociat şi administrator al firmei este Sorin Gabriel Strutinsky (născut la data de 28.10.1967), cu o cotă de deţinere de 99% din capitalul social, diferenţa de 1% aflându-se în posesia asociatului persoană juridică Kld Services SRL, controlată tot de Strutinsky. Până în aprilie 2014, Tutun şi Ziare SRL a fost deţinută de societatea Conpress Group, firmă controlată de Radu Ştefan Mazăre, Nicuşor Daniel Constantinescu, Sorin Gabriel Strutinsky şi Mihail Gheorghe Cârciog. Conform ediţiei Forbes din 2011, „Sorin-Gabriel Strutinsky, partenerul de afaceri al primarului Radu Ştefan Mazăre şi al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, figurează, potrivit Registrului Comerţului, în aproape 40 de societăţi“.

Potrivit datelor actuale de la Registrul Comerţului, ăn calitate de asociat, Sorin Strutinsky mai apare în prezent ca asociat şi în următoarele firme:

BETON EXPRES SRL
CONPRESS HOLDING SRL
CONSORTIU ANTREPRENORIAL CONSTANTA SRL.
EFIMERIS SERVICES SRL
G POINT OUTDOOR ADVERTISING & MORE SRL
KLD SERVICES SRL
MARIN SRL

MEDIAPRESS INVESTMENT SRL.
MIRA PRES SRL
PAN ARGES PRESS SRL

PROPERTY PARTNERS CONSTANTA SRL
RELAX BICAZ SRL.
ROCA OIL SRL.
SEBRING CONSULTING SRL.
SOTI CABLE NEPTUN SRL
TE - PRESS SRL
TELEGRAF ADVERTISING SRL.
TUTUN SI ZIARE BACAU SRL
TUTUN SI ZIARE BOTOSANI SRL
TUTUN SI ZIARE NEAMT SRL.
TUTUN ŞI ZIARE RETAIL SRL.
.Cu toate acestea, în total, numărul firmelor în care numele lui sorin Gabriel Strutinsky apare ca asociat este de 39, celelalte fiind fie radiate, în faliment sau în insolvenţă.

În calitate de administrator, Sorin Strutinsky apare în următoarele firme, potrivit datelor de la Registrul Comerţului:

COMPRESS SRL
CONPRESS GROUP SRL
EFIMERIS SERVICES SRL
G POINT OUTDOOR ADVERTISING & MORE SRL
SOTI CABLE NEPTUN SRL
TELEGRAF ADVERTISING SRL
TUTUN ŞI ZIARE RETAIL SRL
XENOTI SRL.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.