Exclusivitate Lista lui Palosi pentru deconcentrate

palos_.jpgDemocrat-liberalii constănţeni s-au reunit aseară în şedinţa Biroului Permanent Judeţean pentru a discuta despre posturile cerute de UDMR în cadrul instituţiilor publice de pe plan local.

Preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mircea Banias, a prezentat BPJ-ului propunerile făcute de UDMR, în cadrul discuţiilor avute cu şeful UDMR Constanţa, Francisc Paloşi.

Potrivit lui Banias, Paloşi a solicitat un post de şef de divizie în cadrul Gărzii Financiare, unde l-a nominalizat pe Ionuţ Paloşi, care este deja comisar în cadrul instituţiei. De asemenea, a cerut şi postul de director adjunct al Direcţiei Apelor Dobrogea - Litoral, unde, am aflat din alte surse, va fi instalat Nagy Ioan, post despre care Banias a declarat că trebuie înfiinţat pentru că nu există. În ceea ce priveşte conducerea Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol, UDMR Constanţa o susţine în continuare în funcţia de manager al instituţiei pe democrat-liberala Indiran Logofătu, actualul manager.

 

Totodată, UDMR îl propun pe Szoke Bella pentru a prelua postul de director adjunct in cadrul Direcţiei de Sănătate Publică.

Ildiko Toldişan, pentru şefia Spitalului Judeţean

De asemenea, şeful UDMR Constanţa a solicitat şi funcţia de director-coordonator al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru care a nominalizat-o pe Ildiko Toldişan. Reprezentanţii UDMR au cerut şi un post de director adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial de Construcţii Constanţa pentru Istvan Molnar, doctor inginer în construcţii.

UDMR mai vine cu propunerea şi pentru posturile de conducere ale instituţiilor unde PD-L Constanţa nu şi-a nominalizat membri, una dintre acestea fiind Spitalul de Pneumoftiziologie Palazu Mare, unde va rămâne manager general Erdin Bergazi. Banias a subliniat faptul că propunerile UDMR ar urma să fie puse în aplicare, după data de 9 martie, când este posibil să fie aprobate noile modificări ale Legii 188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, aflată în dezbatere în Parlament. Şeful PD-L Constanţa a mai spus că nu toţi membri BPJ al PD-L Constanţa au fost de acord cu propunerile înaintate de UDMR.

Se vor purta negocieri şi cu UDTTMR

Mircea Banias a precizat că şi reprezentanţii Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, deputatul Aledin Amet şi preşedintele organizaţiei UDTTMR, Varol Amet, au venit ieri, la sediul PD-L pentru a discuta despre posturile pe care reprezentanţii minorităţilor ar putea să le obţină pe plan local, însă a subliniat că discuţiile se vor relua imediat după aprobarea Legii 188.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gigi

27 Feb, 2010 11:24

Culmea e ca.... 3 din cei propusi de udmr sunt f. apreciati de colegii lor.Cei care lucreaza cu ei sunt incintati !!!!(muncitori si seriozitate ...etc)

cetatean

27 Feb, 2010 10:44

Mai fratilor nu fac politica dar chiar asa sa ajungem bataia de joc a udmr care are membrii cat sa incapa intr-un lift...Poate le da la PDL-isti mintea cea de pe urma si le taie nasul la astia care sunt de 20 de ani la guvernare de s-au facut oameni.

Articole asemanatoare

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 208

Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența LGV Invest Quality SRL, din Limanu! Firma a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia

19 Apr 2024 168

Declarații de avere Alexandrina Elena Șocarici, secretar la Primăria Dumbrăveni, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 221

Procesul s-a terminat! Iată când va afla Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, decizia finală în dosarul terenurilor din Portul Tomis

19 Apr 2024 318

MApN Primele aeronave F-16, cumpărate din Norvegia, au aterizat la Câmpia Turzii

19 Apr 2024 227

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 173

Poliția Română Un bărbat urmărit internațional s-a predat în Franța

19 Apr 2024 246

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 379

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 447

Firme Constanța Reînnoirea mandatului membrilor şi al preşedintelui CA, pe ordinea de zi a AGOA societății Proiect SA

18 Apr 2024 448

Un transport agabaritic va circula pe drumuri din județul Constanța

18 Apr 2024 393

Foști șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă

18 Apr 2024 665

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 748

Firme Constanța Acționarii Mamaia SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi, inclusă și propunerea de repartizare a profitului net înregistrat în 2023

18 Apr 2024 316

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 13B

18 Apr 2024 224