Experiment gândul.info Masa de Crăciun şi Anul Nou. Cât costă același coș de produse la Auchan, Billa, Carrefour, Cora, Kaufland şi Mega Image

Carrefour este cea mai ieftină reţea de comerţ modern în timp ce Mega Image este cea mai scumpă, potrivit unui calcul Gândul în baza unui coş de cumpărături în care au fost puse aceleaşi alimente care pot fi folosite la masa de Crăciun sau de Anul Nou.

Un coş cadou pentru perioada sărbătorilor are cel mai mic preţ la Carrefour. La polul opus se situează Billa, unde un asemenea coş are cel mai mare preţ.

Reporterii gândul au făcut o vizită în marile reţele de comerţ modern pentru a vedea unde se găsesc cele mai ieftine produse gata preparate sau ingrediente pe care mulţi români le vor cumpăra pentru masa de sărbători. În lista de cumpărături am adăugat şi câteva produse care pot fi puse într-un mic coş numai bun de făcut cadou în perioada care urmează.

Astfel, am vizitat, în calitate de clienţă, Carrefour Berceni – Grand Arena Mall, Cora Berceni – Sun Plaza, Mega Image Concept Store - Piaţa Sudului, Billa Piaţa Romană, Kaufland Mihai Bravu şi Auchan Vitan. Am luat o listă de alimente şi produse-cadou existente în toate cele şase magazine vizitate. Am comparat preţurile, le-am pus în tabel şi am tras linie.

Vedeţi întreg materialul pe gandul.info/reportaj/masa-de-craciun-si-anul-nou.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.