Explozie violentă. Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite după explozia unui proiectil. Intervine elicopterul SMURD

Un elicopter SMURD de la Galaţi a fost trimis să preia una dintre victimele exploziei de la exploataţia forestieră din comuna Asău, judeţul Bacău, conform Agerpres.ro.
 

"În zonă s-au trimis elicopterele SMURD Iaşi şi Bacău. Pacienţii, doi bărbaţi, vor fi aduşi la Iaşi, unul cu amputaţie completă şi incompletă a ambelor mâini şi şoc hemoragic şi celălalt cu multiple plăgi contuze cu schije în ele", au declarat reprezentanţii Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" Iaşi.

 
Un bărbat în vârstă de 27 de ani a decedat, iar alţi doi au suferit răni grave, luni seara, în urma unei explozii petrecute în comuna Asău, zona Ciobănuş, la o exploataţie forestieră.
 
Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, deflagraţia s-a produs după ce un proiectil, datând cel mai probabil din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a fost lovit în mod intenţionat sau cu prilejul unor lucrări efectuate în zonă şi a explodat.

Sursa: Agerpres.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.