Expoziția de artă fotografică “Mangalia, dragostea mea”, prezentată la Cercul Militar Mangalia (galerie foto)



Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Filiala Mangalia împreună cu Cercul Militar Mangalia a organizat duminică, 20 mai, expoziția de artă fotografică “Mangalia, dragostea mea”, a fotografei Ruxandra Georgescu.

Vernisajul a fost prezentat de către poeta Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România iar printre invitaţi s-a numărat şi pictorul Nicolae Găgeanu.

În cadrul evenimentului au fost expuse instantanee realizate în Mangalia, de-a lungul a 6 ani de proiect „Mangalia, dragostea mea”.

"Dupa cum stiti, ziua de astăzi a fost una specială pentru mine. A fost ziua în care am reuşit să îmi îndeplinesc un vis, dar şi un prim pas către alte proiecte. Însa, mai presus de toate, vreau să mulţumesc din toată inima tuturor oamenilor speciali şi binecuvântaţi din viaţa mea, care au făcut ca toate acestea să fie posibile, dar şi celor care au făcut tot posibilul să fie martori la bucuria acestei zile. Nu am cuvinte să exprim ceea ce am simţit azi! Vă iubesc şi închin un gând bun către voi toţi!", a scris Ruzandra Georgescu pe pagina personală de Facebook.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.