Stiri calde

Extragerea pentru bonurile fiscale din luna ianuarie va fi organizată astăzi

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 ianuarie 2018 este programată duminică, de la ora 19.50. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.
Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 18 februarie va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:50. 
Extragerea va avea două etape: în prima va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar în cea de-a doua vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presa DGRFP Galati

15 Feb 2016 850

Fraudă Sute de cereri respinse, zeci de bonuri invalidate la Loteria Fiscală

15 Jul 2015 1019

Editorial Cine pierde şi cine câştigă? Nu primeşti bon fiscal, poţi mânca şi pleca fără să plăteşti

30 Jan 2015 1803

Ministrul Finanţelor ia în serios metoda „Loteriei fiscale” pentru reducerea evaziunii

02 Aug 2014 1179