UPDATE!!Făgădău validat astăzi candidat la Piatra Neamţ?! PSD face strategii pentru locale!

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit, astăzi, la Piatra Neamţ, urmând să stabilească listele de candidaţi pentru alegerile locale, după cum a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.  El a adăugat că în cadrul şedinţei va fi desemnat coordonatorul naţional al campaniei PSD pentru 2016. 

"Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta câteva proiecte pe care trebuie să le urmărim în campania electorală pentru alegerile locale, de asemenea câteva acţiuni de organizare, discutarea listelor de candidaţi pentru fiecare judeţ, în cea mai mare parte. (...) În ceea ce priveşte strategia de campanie, pentru că s-a tot vorbit despre asta, ne cunoaştem de foarte mulţi ani, nu inventează nimeni apa caldă, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorală. Să facem ceea ce am făcut tot timpul foarte bine şi anume să discutăm cu oamenii. Este un partid îndreptat către cetăţeni", a afirmat Dragnea. 

Preşedintele PSD a precizat că vor fi câteva abordări diferite faţă de campaniile electorale precedente. 

"O să avem câteva abordări diferite faţă de campaniile trecute. Vom avea un proiect de deschidere a partidului către cetăţeni, vom invita cetăţeni din fiecare comunitate să participe la alegeri pe listele noastre, cetăţeni care vor să se implice în viaţa comunităţii. De asemenea, vom avea pe listă foarte mulţi tineri, aşa cum am convenit la Congres, 2016 este anul în care pregătim noua generaţie de tineri. De asemenea, vom discuta în amănunt despre legea finanţării partidelor pentru că sunt proceduri foarte bine definite, dar care trebuie înţelese bine. Orice neregulă financiară în finanţarea campaniei electorale poate duce la anularea mandatului de ales", a punctat Liviu Dragnea. 
La Piaţa Neamţ se află şi Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa şi coordonator pentru zona de sud-est, deputatul Mircea Dobre, purtător de cuvânt al PSD Constanţa şi preşedinte al comisiei de control financiar intern al partidului.

UPDATE  - Deputatul Mircea Dobre a precizat pentru ZIUA de Constanţa că în cadrul şedinţei de astăzi se vor discuta aspecte legate de campania electorală şi a fost votat coordonatorul campaniei electorale pentru locale la nivel naţional. Acesta este secretarul general al partidului Marian Neacşu.

UPDATE 1  - Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Dobre a revenit cu precizări de la şedinţa Comitetului Executiv aflat în desfîşurare: "Nu este vorba de o validare propriu-zisă a candidaturilor. Fiecare organizaţie a venit cu o listă de candidaţi întocmită până în acest moment. Pe 27-28 ianuarie va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv în cadrul căreia vor fi luate în discuţie candidaturile".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 311

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 616

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 509

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1008

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 855

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 514

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 507

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 447

Ultima săptămână din aprilie vine cu alegeri interne în PSD Constanța?!

15 Apr 2024 801

Imobiliare Constanța Firma administrată de un consilier local PSD modifică din nou proiectul de pe bulevardul Aurel Vlaicu

13 Apr 2024 681

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 538

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 719

Fostul deputat Eduard Martin a revenit în PSD, partidul în care a regăsit „echilibrul doctrinar"

10 Apr 2024 931

Paul Foleanu, candidatul la Primăria Mangalia din partea PSD

07 Apr 2024 631

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 757