Fanatik.ro Gigi Becali, cercetat pentru plagiat

Patronul Stelei nu a fost prezent joia trecută, la muncă, la Academia lui Gică Hagi. Motivul? O comisie abilitată l-a oprit la Poarta Albă pentru a cerceta şi a certifica dacă el este autorul real al cărţii Muntele Athos, Patria Ortodoxiei, scrie fanatik.ro.
 
Mai mulţi condamnaţi din “Dosarul transferurilor”, printre care Gigi Becali, Cristi Borcea şi Gică Popescu au scris cărţi pentru a putea beneficia de reducerea din pedeapsă, atunci când vor cere eliberarea condiţionată. Însă, “prietenii” celor opt arestaţi s-au grăbit să vocifereze pe la colţuri faţă de autenticitatea operelor respectivelor personaje.

Astfel, ca să pună punct speculaţiilor, în cursul zilei de joi, o comisie abilitată s-a deplasat la Poarta Albă şi l-a convocat pe patronul Stelei la discuţii pentru a certifica dacă el este autorul real al cărţii Muntele Athos, Patria Ortodoxiei.
 
Sursa a dezvăluit pentru fanatik.ro cum a decurs întâlnirea dintre Gigi Becali şi membrii comisiei respective. “Gigi nu s-a mai dus joi, la muncă, la Academia lui Gică Hagi. A lipsit motivat, deoarece a trebuit să se prezinte în faţa Comisiei care trebuie să certifice dacă el este autorul real al cărţii Muntele Athos, Patria Ortodoxiei.

El s-a prezentat şi le-a vorbit celor care l-au întrebat despre cartea sa. A pus mult suflet în cartea respectivă, deoarece acolo sunt redate pasaje reale din viaţa lui. Totul a decurs normal şi credem că este doar o formalitate pînă cînd i se va da ok-ul final pentru treaba pe care el a făcut-o în penitenciar”, a spus sursa respectivă.
 
Sursa: fanatik.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.