Feerie pe bulevarde. S-au aprins luminiţele în municipiul Constanţa! (galerie foto+video)

S-au aprins luminiţele în municipiul Constanţa! Este feerie de lumini pe bulevardul Ferdinandm  între străzile T. Burada şi 1 Decembrie 1918, dar şi pe bulevardul dul Tomis,  de la intersecţia cu bdul Mamaia (Capitol) şi pâna pe str.Traian la Lupoaica. 
Licitaţiile pentru contractele de executare a lucrărilor şi livrare a produselor pentru asigurarea iluminatului festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă s-au încheiat. Valoarea contractului pentru cele trei loturi se ridică la 5.042.017 lei.
 
Lotul I constă în livrarea şi montarea/demontarea produselor de iluminat festiv al străzilor din municipiu; lotul II - livrarea şi montarea/demontarea produselor de iluminat festiv în zona peninsulară - Piaţa Ovidiu Constanţa (Revelion 2018); lotul III - livrarea şi montarea/demontarea produselor de iluminat festiv în parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor“ (Orăşelul Copiilor). Ofertele trebuie depuse pentru unul sau mai multe loturi.

Lotul I vizează bulevardele principale, inclusiv intersecţiile, intrările în oraş şi vapoarele. Obiectul contractului îl constituie închirierea sistemelor de iluminat, montarea-demontarea instalaţiilor de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Lotul II - iluminatul festiv în zona peninsulară - Piaţa Ovidiu (Revelion) - are ca obiect închirierea sistemelor de iluminat, montarea-demontarea instalaţiilor de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Obiectul lotului III - iluminat festiv în parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor“ din municipiul Constanţa (Orăşelul Copiilor) - îl constituie închirierea, inclusiv montarea-demontarea unor instalaţii de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Iluminatul festiv a revenit şi anul acesta societăţii Luxten Lighting Company.
Potrivit Registrului Comerţului, acţionarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu şi Listă Persoane Fizice şi Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere şi vicepreşedinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere şi preşedinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat şi preşedinte al directoratului, Silvian Şerbănescu, vicepreşedinte al directoratului, şi Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalaţii electrice“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 445

În centrul Constanței Nu avem iluminat public noaptea, dar avem ziua (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 451

Contract în valoare de peste 3,7 milioane de lei Primăria Techirghiol a concesionat sistemul de iluminat public din oraș firmei Euro-Audit Service SRL (DOCUMENT)

16 Apr 2024 447

Cumpărări directe Constanța Energybas Actual SRL, din Băneasa, contract de 52.000 de euro cu Primăria Oltina pentru serviciile de iluminat din comună (DOCUMENT)

15 Apr 2024 535

Cumpărări directe Constanța Primăria comunei Vulturu achiziționează servicii de supraveghere a lucrărilor prin intermediul dirigintelui de șantier (DOCUMENT)

12 Apr 2024 450

Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu eficientizează sistemul de iluminat public din comună. Contract de peste 150.000 de euro cu Elbi Energy Projects SRL (DOCUMENT)

04 Apr 2024 456

Licitații publice Mooz Services deținută de Viorel Farcaș va moderniza iluminatul public în orașul Murfatlar în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR (DOCUMENT)

03 Apr 2024 496

Achiziții publice în județul Constanța, nemenționate în declarațiile de interese. Consilierul local și „mecanismul” de succes (DOCUMENTE)

03 Apr 2024 1396

Cumpărări directe Constanța Firma Electro Bulgaru BMS asigură mentenanța rețelelor de iluminat public la Hârșova (DOCUMENT)

03 Apr 2024 947

Primăria orașului Hârșova, județul Constanța modernizează iluminatul public. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

02 Apr 2024 541

Cumpărări directe Constanța O firmă din București oferă consultanță pentru implementarea unui proiect la Cobadin (DOCUMENT)

30 Mar 2024 647

Afaceri Constanța Cât costă serviciile pentru mentenanța rețelelor de iluminat cumpărate de Primăria Ghindărești (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 592

UPDATE Mai multe bulevarde din municipiul Constanța, în beznă. Nu funcționează iluminatul stradal (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Mar 2024 3293

Cumpărări directe Constanța Eiluminat Electrical Solutions SRL, din București, contract cu Primăria Costinești pentru iluminat stradal cu telecomandă și jocuri de lumini (DOCUMENT)

24 Mar 2024 483

Licitații Constanța Primăria Comunei Crucea, licitație deschisă pentru execuția de lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public (DOCUMENT)

23 Mar 2024 468