Stiri calde

Femeia din Constanța care a învins moartea de două ori. Dezvăluiri incredibile

Povestea Corinei Ani Alexandru a ajuns în ziare şi la televiziunile naţionale de multe ori, după ce aceasta a reuşit să învingă cancerul şi bolile de inimă.

Potrivit Antena3.ro, anul trecut Corina Alexandru a dus o luptă personală cu obezitatea morbidă, dar cu toate acestea puţini sunt cei care ştiu că ea a fost în moarte clinică de două ori şi s-a întors la viaţă.
 
Primul moment de moarte clinică l-a trăit în urmă cu cinci ani. A avut fibrilaţii şi a ajuns la urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, scrie adevarul.ro.
 

"M-au dus la Terapie Intensivă şi am avut un moment de câteva secunde în care m-au pierdut. În momentul acela eu am simţit că eram într-o chestie foarte relaxantă. Era ca şi norii pe care îi vezi din avion - albi şi pufoşi. Era o stare de bine totală", a povestit pentru Adevărul Corina Alexandru.   

 
Corina Alexandru mărturisea că i-a ieşit în cale o femeie care murise în urmă cu mai mulţi ani şi cu care ştia că nu a avut o relaţie foarte bună.
 

"O văd că-mi apare bucuroasă, cu un buchet de flori în mână. «Corina, Cori, Cori, Bine ai venit! Şi aici dau de tine? Lasă-mă-n pace, i-am zis şi m-am întors!»".  

 
Sursa: Antena3.ro, 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 28 decembrie 2018

04 Jan 2019 327

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 octombrie 2018

26 Oct 2018 522

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 8 octombrie 2018

09 Oct 2018 595

Carte semnată de Constantin și Claudiu Vitanos, lansată la Constanța „În Dobrogea, încă mai simți existența lui Dumnezeu“

01 Oct 2018 1168

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 august 2018

23 Aug 2018 812