Femeia înjunghiată de soț într-o grădiniță din București a murit la spital. Victima avea ordin de protecție împotriva soțului. Cine este femeia ucisă

Femeia înjunghiată de soțul ei într-o grădiniță privată din București a murit la Spitalul Floreasca. Nicoleta Botan a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce soțul ei, Marius Cristian Botan a intrat în grădinița pe care femeia o conduce și a înjunghiat-o. 

Femeia a ajuns la Spitalul Floreasca unde cadrele medicale au făcut tot posibilul să îi salveze viața, dar din păcate o lovitură primită chiar în inimă de victimă a fost fatală. 

Suspectul a fost reținut de polițiști și este audiat. 

Acesta avea ordin de restricție emis pe numele său și nu avea voie să se apropie de soția lui, nici de locul de muncă al acesteia. 

”Admite în parte cererea formulată de reclamanta BOTAN NICOLETA în contradictoriu cu pârâtul BOTAN MARIUS-CRISTIAN. Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pe o durată de 6 luni de la pronunţarea prezentei sentinţe, care conţine următoarele obligaţii şi interdicţii pentru pârâtul Botan Marius Cristian: Evacuează pârâtul din locuinţa situată în Bucureşti, ..., sector 2. Obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă determinată de 200 m faţă de reclamantă, faţă de domiciliul acesteia şi faţă de locul său de muncă ..., situat în Bucureşti, ..., sector 2, precum şi faţă de copiii părţilor B.R.E. şi B.R.N. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta. Stabileşte pe durata ordinului de protecţie locuinţa minorilor B.R.E. şi B.R.N. la mamă şi dispune ca autoritatea părintească asupra acestora să fie exercitată exclusiv de către reclamantă. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 600 lei, reprezentând onorariu de avocat. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Dispune comunicarea unei copii de pe dispozitivul prezentei hotărâri, în maxim 5 ore de la pronunţare, structurilor Poliţiei Române din sectorul 2 Bucureşti, în a căror rază teritorială se află domiciliul părţilor. Onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru pârât, Maxim Elena Camelia, în cuantum de 260 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Executoriu. Executarea se face fără somaţie şi fără trecerea unui termen. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24.11.2017, ora 14:20” - se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 2 București. 

Sursa foto: Facebook/Nicoleta Botan

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.