Femeile din PSD Constanța se pregătesc de petrecere!

 
”Viaţa, arta, chiar şi energia se declină la feminin. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, femeile fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică întregii omeniri. Pentru toate doamnele și domnișoarele, timpul se opreste puțin în loc la fiecare început de primăvară să vă aducă un omagiu” - așa își începe un comunicat de presă președintele Organizației Județene a Femeilor din PSD Constanța, ec. Mariana Gâju.
 
Ea anunță că femeile din PSD vor sărbători Ziua Internațională a Femeii într-un cadru festiv, la restaurantul ”Dorna” din stațiunea Mamaia. Evenimentul va avea loc mâine, începând cu ora 14.00. Mariana Gîju spune că vor participa 700 de doamne și domnișoare la petrecere, care va fi asezonată cu muzică, dans și multe surprize.
 
Invitate de onoare la acest eveniment vor fi europarlamentarul Viorica Dăncilă – președinte OFSD, și senatorul Ecaterina Andronescu – vicepreședinte PSD.
 
Alături de femeile din PSD se va afla şi președintele Felix Stroe, alături de membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene Constanța a PSD.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.