Stiri calde

UPDATE 5 Iată ce a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, la Pavilionul Expozițional din Constanța (galerie foto)

Aproximativ 250 de membre ale Partidului Social Democrat (PSD) se află la Pavilionul Expozițional din Constanța, unde încep astăzi lucrările Școlii Police de Vară a Femeilor Social Democrate.
 
La eveniment ia parte și președintele PSD, Liviu Dragnea, așteptat să ajungă din clipă în clipă.
 
În sală se află deja președintele Organzației Județene de Femei a PSD, ec. Mariana Gâju. De asemenea, la eveniment iau parte senatorul Nicolae Moga, deputatul Cristina Dumitrache, deputatul Mircea Titus Dobre, dar și președintele organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe. 

În urmă cu doar câteva momente, la pavilion au ajuns primarul Constanței, Decebal Făgădău și senatoarea Ecaterina Andronescu. 

UPDATE 5, ora 14:44:
La alegerile din 5 iunie, 116 femei au obținut fotoliul de primar în România. 86 dintre acestea sunt membre ale Partidului Social Democrat. Conform datelor prezentate astăzi la Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate, 2.500 dintre ele ocupă locuri în consiliile locale sau județene. Cinci doamne membre PSD conduc filiale județene ale formațiunii politice, iar peste 150 de social-democrate sunt viceprimari. 

UPDATE 4, ora 14:20:
Încă de la intrarea în incinta Pavilionului Expozițional, Liviu Dragnea a fost asaltat de jurnaliști cu întrebări legate de data la care vor avea loc alegerile generale de anul acesta. Iată ce a răspuns președintele PSD:

„Interesul nostru este ca la alegeri să se prezinte cât mai mulți români și cred că, cu cât înaintăm mai mult cu data către sfârșitul anului, cu atât mai mult există șansa ca românii să vină mai puțini la vot. 11 decembrie este o dată la care vremea se poate strica mult mai ușor, există șansa ca vremea să fie rea, să ningă și românii să nu poată veni la vot. Din punctul nostru de vedere oricând hotărăște (n.red Guvernul) să pună alegerile, pe 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie, noi vom câștiga alegerile. Avem speranța că și premierul Dacian Cioloș dorește să existe condiții bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanța care taie apetitul românilor să vină la vot. Cei care vor să vină, vor veni“, a declarat Liviu Dragnea. 

Întrebat ce părere are despre evoluția parlamentarilor PSD de Constanța, Dragnea a oferit un răspuns diplomat. 

„În fiecare județ sunt parlamentari mai buni și parlamentari mai puțin buni, parlamentari mai harnici și parlamentari mai leneși. Constanța nu face o excepție.“

UPDATE 3,  ora 13:47:
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut la Pavilionul Expozițional din Constanța, în urmă cu doar câteva momente.  Liderul social democrat a abordat o ținută lejeră pentru evenimentul de astăzi. 

UPDATE 2, ora 13:40:
Întrebat despre zilele vehiculate de la București pentru organizarea alegerilor parlamentare, Stroe a declarat că nu consideră luna decembrie cea mai potrivită pentru organizarea unei campanii electrorale ori a unui tur de scrutin.  
 

„Organizația PSD de Constanța își va continua normal activitățile, indiferent de data alegerilor generale.“


UPDATE 1, ora 13:33:
Președintele organizației județene a social democraților, Felix Stroe, a rezumat în câteva cuvinte esența a ceea ce se va întâmpla la Pavilionul Expozițional pe durata Școlii Politice de Vară:

„Numeroși ziariști, analiști de prestigiu, vor prezenta diverse expuneri. Este astăzi prezent domnul Cumpănașu, cu o expunere extraordinară pe probleme de actualitate economică. Într-un cuvânt, este într-adevăr o școală, în care Organizația de Femei a PSD va acumula pregătire și instruire pentru campania de alegeri generale“, a declarat președintele organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe, pentru ZIUA de Constanța. 


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, participă la o conferință la sediul PSD Constanța (galerie foto+video)

20 Mar 2019 473

Liviu Dragnea, sub supravegherea medicilor. Ce diagnostic grav i-a fost pus

18 Mar 2019 358

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS susţin alegerea primarilor din două tururi de scrutin

18 Mar 2019 565

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost internat în spital. Astăzi, se decide dacă va fi operat

17 Mar 2019 505

Liviu Dragnea, la spital. Ce dureri acuză președintele PSD

16 Mar 2019 866

Editorial Unde duce campania #şîeu? PSD a anunţat în ziua protestului demararea proiectului Autostrăzii Moldovei

16 Mar 2019 587

Liberalii îşi promovează candidaţii la europarlamentare Siegfried Mureşan - „Românii vor sancționa actuala guvernare, pe 26 mai!“

16 Mar 2019 588

Liviu Dragnea, despre campania #sieu - „Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”

15 Mar 2019 288

Liviu Dragnea Rovana Plumb, este propusă pentru primul loc pe lista candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare

15 Mar 2019 266

Parlamentul a respins cererea de reexaminare a Legii bugetului de stat. Opoziţia reclamă comportamentul dictatorial al PSD-ALDE

14 Mar 2019 465

Un primar PSD din judeţul Constanţa a intrat în afaceri

12 Mar 2019 2253

PSD Regiunea Sud-Est şi-a stabilit candidaţii la europarlamentare

12 Mar 2019 1505

Klaus Iohannis, despre promulgarea legii bugetului „Guvernarea PSD a eșuat, iar cei care vor plăti pentru a acoperi dezastrul produs sunt cetățenii”

11 Mar 2019 794

Oficial! Lista noilor șefi de departamente din PSD. Nume și de la Constanța

11 Mar 2019 893

Felix Stroe conduce departamentul de Infrastructură și Transport din PSD

11 Mar 2019 803