UPDATE 5 Iată ce a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, la Pavilionul Expozițional din Constanța (galerie foto)

Aproximativ 250 de membre ale Partidului Social Democrat (PSD) se află la Pavilionul Expozițional din Constanța, unde încep astăzi lucrările Școlii Police de Vară a Femeilor Social Democrate.
 
La eveniment ia parte și președintele PSD, Liviu Dragnea, așteptat să ajungă din clipă în clipă.
 
În sală se află deja președintele Organzației Județene de Femei a PSD, ec. Mariana Gâju. De asemenea, la eveniment iau parte senatorul Nicolae Moga, deputatul Cristina Dumitrache, deputatul Mircea Titus Dobre, dar și președintele organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe. 

În urmă cu doar câteva momente, la pavilion au ajuns primarul Constanței, Decebal Făgădău și senatoarea Ecaterina Andronescu. 

UPDATE 5, ora 14:44:
La alegerile din 5 iunie, 116 femei au obținut fotoliul de primar în România. 86 dintre acestea sunt membre ale Partidului Social Democrat. Conform datelor prezentate astăzi la Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate, 2.500 dintre ele ocupă locuri în consiliile locale sau județene. Cinci doamne membre PSD conduc filiale județene ale formațiunii politice, iar peste 150 de social-democrate sunt viceprimari. 

UPDATE 4, ora 14:20:
Încă de la intrarea în incinta Pavilionului Expozițional, Liviu Dragnea a fost asaltat de jurnaliști cu întrebări legate de data la care vor avea loc alegerile generale de anul acesta. Iată ce a răspuns președintele PSD:

„Interesul nostru este ca la alegeri să se prezinte cât mai mulți români și cred că, cu cât înaintăm mai mult cu data către sfârșitul anului, cu atât mai mult există șansa ca românii să vină mai puțini la vot. 11 decembrie este o dată la care vremea se poate strica mult mai ușor, există șansa ca vremea să fie rea, să ningă și românii să nu poată veni la vot. Din punctul nostru de vedere oricând hotărăște (n.red Guvernul) să pună alegerile, pe 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie, noi vom câștiga alegerile. Avem speranța că și premierul Dacian Cioloș dorește să existe condiții bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanța care taie apetitul românilor să vină la vot. Cei care vor să vină, vor veni“, a declarat Liviu Dragnea. 

Întrebat ce părere are despre evoluția parlamentarilor PSD de Constanța, Dragnea a oferit un răspuns diplomat. 

„În fiecare județ sunt parlamentari mai buni și parlamentari mai puțin buni, parlamentari mai harnici și parlamentari mai leneși. Constanța nu face o excepție.“

UPDATE 3,  ora 13:47:
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut la Pavilionul Expozițional din Constanța, în urmă cu doar câteva momente.  Liderul social democrat a abordat o ținută lejeră pentru evenimentul de astăzi. 

UPDATE 2, ora 13:40:

Întrebat despre zilele vehiculate de la București pentru organizarea alegerilor parlamentare, Stroe a declarat că nu consideră luna decembrie cea mai potrivită pentru organizarea unei campanii electrorale ori a unui tur de scrutin.  
 

„Organizația PSD de Constanța își va continua normal activitățile, indiferent de data alegerilor generale.“


UPDATE 1, ora 13:33:
Președintele organizației județene a social democraților, Felix Stroe, a rezumat în câteva cuvinte esența a ceea ce se va întâmpla la Pavilionul Expozițional pe durata Școlii Politice de Vară:

„Numeroși ziariști, analiști de prestigiu, vor prezenta diverse expuneri. Este astăzi prezent domnul Cumpănașu, cu o expunere extraordinară pe probleme de actualitate economică. Într-un cuvânt, este într-adevăr o școală, în care Organizația de Femei a PSD va acumula pregătire și instruire pentru campania de alegeri generale“, a declarat președintele organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe, pentru ZIUA de Constanța. 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 294

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 378

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1535

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1335

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 869

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 818

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1230

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1020

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2656

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 892

Liderii coaliţiei au stabilit primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare și candidaturile comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 ale capitalei

25 Mar 2024 560

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 399

PSD Constanța, la momentul adevărului! Luni va fi anunțat tandemul pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

24 Mar 2024 1309

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 591

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 866