Stiri calde

Festivalul NEVERSEA, la start! Cum să fii sigur când te distreziÎn perioada 5 – 8 iulie, pe plaja Modern din municipiul Constanța, se desfășoară Festivalul de muzică electronică Neversea 2018, fiind estimată participarea a aproximativ 50.000 de persoane pe zi.

Pentru ca distracția să se îmbine cu siguranța, Poliția Română recomandă: 

• Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime.
• Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător! Nu legaţi prietenii cu persoane care manifestă un comportament deviant.
• Nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute, despre care aveţi puţine informaţii ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp!
• Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele!
• Nu consumaţi alcool în exces ori substanţe interzise şi nu vă lăsaţi angrenaţi în dispute verbale care pot degenera.
• Nu participaţi la jocurile de noroc clandestine, organizate de persoane care profită de cei tentaţi de câştiguri facile şi sesizaţi, de îndată, poliţiştii.
• Dacă înnoptaţi în cort, alegeţi să campaţi în stații de campare special amenajate! Dacă vă îndepărtaţi de locul în care aţi poposit, nu lăsaţi bunuri de valoare în interior!
• Dacă vă deplasaţi cu maşina în zone în care se organizează manifestări publice, respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri, lăsaţi vehiculele în parcări sau, pe timpul nopţii, în zone iluminate. Nu păstraţi în autoturisme, la vedere, bunuri de valoare!
• În perioada festivalului, noaptea târziu, vă recomandăm să vă deplasaţi în grup şi să nu vă plimbaţi în locuri izolate şi întunecoase! 
• Nu răspundeţi la provocări şi evitaţi persoanele turbulente sau în stare de ebrietate!
În caz de nevoie, apelați cu încredere la noi! Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

În perioada Festivalului Neversea, 100 de polițiști acționează pentru siguranța participanților și a traficului rutier, în zona de desfășurare. 

Pentru a vă distra în siguranță, vă recomandăm să fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător, să aveți grijă de bunurile personale, în mulțime și să sesizați Poliția sau celelalte forțe de ordine dacă sunteți martorul sau victima unei fapte antisociale.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona de desfășurare a festivalului, 100 de polițiștii acționează, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Polițiștii monitorizează traficul și sunt prezenți în stradă, pentru fluidizarea circulației și prevenirea accidentelor rutiere.

De asemenea, vor fi efectuate controale, împreună cu celelalte instituții abilitate, pentru verificarea respectării legislației de agenții economici. 
În trenurile de călători și în gările de pe traseul de deplasare spre Constanța, polițiștii desfășoară acțiuni și patrulează, pentru prevenirea incidentelor și pentru intervenția promptă la evenimente.

Pe lângă polițiștii din dispozitivul curent, vor fi asigurate rezerve care vor interveni dacă situația o impune.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost anunțat calendarul evenimentelor din acest an, din Constanța și Mamaia!

18 Feb 2019 1139

Unii dintre cei mai buni artiști ai momentului, pe scena festivalului Neversea. Ce artiști și-au anunțat prezența

12 Feb 2019 818

NEVERSEA 2019. Primele 10.000 de abonamente au fost epuizate

06 Dec 2018 517

NEVERSEA 2019. Când vor fi puse în vânzare primele abonamente la preț special (video)

02 Dec 2018 858

Despre Untold și Neversea, dar mai ales despre cetățeni de bun-simț (galerie foto)

07 Aug 2018 3804

Între Soare și picăturile de apă. Arc luminos, peste plaja Modern din Constanța! (video)

10 Jul 2018 1613

Constanța. Sute de persoane au fost asistate medical în timpul festivalului Neversea. Bilanțul intervențiilor ISU Dobrogea

10 Jul 2018 1280

Revista presei locale

10 Jul 2018 646

NEVERSEA, Ziua 4. The Script, show extraordinar în ultima zi a festivalului! Vama, Steve Aoki și Scotter au completat seara (galerie foto+video)

09 Jul 2018 1984

S-a tras cortina la „NEVERSEA” 2018. Bilanțul forțelor de ordine

09 Jul 2018 2672

Revista presei locale

09 Jul 2018 601

„Un elefant, se legăna"... la NEVERSEA (video)

08 Jul 2018 2152

NEVERSEA, Ziua 3. Armin van Buuren, 5 ore de muzică trance! 58.000 de fani au dansat până la răsărit (galerie foto)

08 Jul 2018 3147

Compania ZIP Escort, prezentă la festivalul NEVERSEA pentru al doilea an consecutiv (fotoreportaj)

08 Jul 2018 1989

LIVE pe YouTube, la NEVERSEA, cu Alexandra Stan (galerie foto)

07 Jul 2018 1917