Fiica lui Michael Jackson se mărită?

Fiica lui Michael Jackson, Paris, în vârstă de doar 17 ani, este ca și căsătorită cu Chester Castellaw, un fotbalist în vârstă de 18 ani. Cel puţin aşa susţin cei de la starpulse.com. Paris și Chester, atacantul echipei americane de soccer Real So Cal, din California, au o relație de câteva luni. Prima lor apariție publică împreună s-a produs în luna mai, pe covorul roșu al unui eveniment din Los Angeles.
 
Se pare că familia lui Paris Jackson i-a solicitat viitorului soț să semneze un contract prenupțial înainte de nunta stabilită pentru luna aprilie a anului viitor, după ce Paris va împlini 18 ani, pentru a proteja averea rămasă de la Michael Jackson, estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari.
 
Fiica lui Michael Jackson abia așteaptă să se mărite și și-a schimbat deja numele pe contul său de Instagram, din Paris Jackson în Paris Castellaw. De altfel, această schimbare a numelui a aprins speculații că Paris s-ar fi căsătorit deja în secret.
 
Aceste zvonuri sunt însă false, conform starpulse.com. Paris are doi tutori legali: vărul său, TJ și bunica, Katherine Jackson. Conform legii o minoră are nevoie de consimțământul acestora pentru a se mărita, iar surse din anturajul familiei Jackson au confirmat că Paris va aștepta până la împlinirea vârstei de 18 ani.
 
 
 
Sursa foto: thehollywoodgossip.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ştiaţi că...? Într-o zi de 14 noiembrie, Michael Jackson îşi unea destinul cu...

14 Nov 2014 2803