UPDATE3 - Răpusă de o răceală? Fiica viceprimarului din Bărăganu, Sandra Paraschivescu Vrejoiu, va fi înmormântată mâine (galerie foto+video)



Sandra Paraschivescu Vrejoiu, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu“ din Constanța, a murit în somn. Se spune că a făcut infarct. Este o tragedie pentru toţi cei care au cunoscută: colegi, rude, prieteni, cunoştinţe. Sandra era fiica viceprimarului din Bărăganu. Familia locuia în satul Lanurile.
 
Primarul comunei Bărăganu, Titu Neague, este şi el în stare de şoc. Era prieten apropiat cu familia viceprimarului.
 

“Fiica mea era colegă cu Sandra. Toată lumea este uimită şi şocată. O fata cuminte, cu rezultate bune la învăţătură. Un copil deosebit. Te dă peste cap. Poate dacă avea 70 de ani, te gândeai că asta este. Măcar şi-a trait viaţa. Dar atât de tânără… Te lasă fără grai. Fiica mea vine special acasă pentru înmormântare. Vom fi alături de familia viceprimarului. Tatăl fetei mai are o fată, dar nu contează. Moartea Sandrei l-a dat total peste cap. Nici nu putea vorbi. Este o veste îngrozitoare pentru toată lumea”, a declarant pentru ZIUA de Constanţa primarul Neague.


Mama sa este profesoară de limba română. Sandra nu i-a lăsat în lacrimi doar pe părinţii ei şi sora sa, ci întreaga comunitate. Toţi cunoscuţii Sandrei Paraschivescu Vrejoiu au rămas înmărmuriţi la aflarea veştii şi de ieri au postat într-una mesaje pe platforma de socializare Facebook, plângând moartea premature a adolescentei.



Diriginta fetei, împreună cu colegii ei de clasă, s-au dus în comuna Bărăganu, locul de naştere al Sandrei, pentru a fi alături de familie în aceste tragice momente.
 
La Capela Colegiului Pedagogic, toţi colegii fetei au venit să depună lumânări.

UPDATE3, ora 11.57:


Părinţii Sandrei spun tuturor că era un copil bun, minunat, perfect. Au declarat că doar pentru fata cea mică mai trăiesc că altfel nu ar mai avea puteri. Jalea a pus iar stăpânire pe ei...

Bunicii adolescentei nu se pot dezlipi de sicriu. Tristeţea este foarte mare. Aproape de nesuportat…
 
"Mă iubea, eu o iubeam. Învăţa foarte bine. O fată foarte cuminte! De Paşte m-am văzut ultima dată cu ea. Îşi cumpărase nişte tenişi şi a spus: “Mamaia, ia uite ce tenişi frumoşi mi-am luat”. Şi sora zice să ne luăm şi noi din ăştia. Nu ne-a venit să credem! Noi aveam o mătuşă de 80 de ani şi când mi-a dat sora telefon credeam că despre mătuşă e vorba. Nu despre Săndruţa", a declarat o mătuşă de a fetei, cu lacrimile înnodate în barbă.

 

UPDATE2, ora 11.40:


Mama Sandrei a povestit, printre lacrimi, că fiica ei avea un virus de la o răceală care i-a atacat inima. Cuvintele ei ies greu. Femeia priveşte în gol şi plânge. Ea spune că seara, înainte să moară, fiica ei a mâncat, a băut un ceai şi s-a culcat. Femeia se uită spre cer şi spune că Sandra avea amigdalele extrem de umflate… Iar tace…
 

Sandra a murit în Constanţa. Stătea cu prietenul ei în chirie. Acesta spune că ar fi auzit-o prin somn că respire greu, hârâitor. Băiatul susţine că a sunat la 112 şi a încercat să îi acorde primul ajutor. Nu a reuşit. A bătut la vecini să vină să îl ajute, însă nu s-a trezit nimeni.
 
Rudele plâng… E o tristeţe apăsătoare în curtea casei familiei Vrejoiu, din Lanurile.
 

UPDATE, ora 10.23:


La Capela Liceului Pedagogic se plânge. Unii colegi şi profesori sunt doar înmărmuriţi şi nu îşi găsescu cuvintele. Este o atmosferă apăsătoare, grea. La capela Liceului sunt aprinse lumânări şi au fost lipite poze peste tot cu Sandra. Toate cadrele didactice şi toţi colegii regret moartea ei prematură. Mulţi îşi găsesc cu greu cuvintele.
 
Profesoara de religie şi de istorie Mirabela Toma a declarat, pentru ZIUA de Constanţa: "Tot timpul era zâmbitoare. Un copil bun. Toţi profesorii şi toţi colegii regretă pentru că era tânără, avea un viitor în faţă, aspiraţii. Dumnezeu să o ierte!".
 

"Sandra era o colegă pe care te puteai baza. Când aveam nevoie de ceva sau când organizam ceva, mereu era săritoare. Eram foarte apropiate, era cu toţi colegii aşa. Am fost colege patru ani si ne pare foarte rău. Nu ne aşteptam la aşa ceva. Suntem toţi uimiţi! Nu avem cuvinte să spunem cât de tare ne doare. Am înţeles că nu avea probleme de sănătate. Ştiu de la mama ei, că am fost la ea. Am înţeles că avea doar o răceală. Nu se ştia de mai mult, de probleme de lungă durată sau ceva de genul", a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Ramona Ion, colega Sandrei.










Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragediile care au îndoliat învăţământul constănţean! Copii, nu vă vom uita niciodată! (galerie foto)

13 Jun 2016 17678

„Ce este viaţa? De la o banală răceală...“ O săptămână de la tragedia care a zguduit Constanţa - decesul Sandrei

18 May 2016 3203

„Trebuia să trăiască, să fie mireasă“ Ultimul drum al Sandrei, fata din Constanţa răpusă de un virus, presărat cu flori şi lacrimi (galerie foto + video)

13 May 2016 18778

Răpusă de un virus La doar 18 ani, Sandra Paraschivescu Vrejoiu a plecat la ceruri din braţele iubitului (galerie foto+video)

12 May 2016 8493

UPDATE 6. „Refuz să cred" Sandra Paraschivescu Vrejoiu, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu“ din Constanța, a murit în somn

10 May 2016 34949