Finala pierdută de Simona Halep la Madrid, cel mai vizionat rezumat video pe siteul oficial WTA (video)

Site-ul oficial al WTA a realizat în această săptămână topul celor mai vizionate cinci rezumate video în 2014, iar pe primul loc se află o dispută care a avut-o în prim-plan pe Simona Halep.
 
Este vorba despre finala concursului de la Madrid, care a avut loc pe 11 mai, în care Simona a întâlnit-o pe Maria Sharapova. Cele două mai jucaseră de două ori una împotriva alteia înainte de disputa din capitala Spaniei și de fiecare dată rusoaica se impusese în două seturi.
 
Simona a început senzațional finala și a câștigat primul set cu 6-1. Numai că Sharapova, care nu mai pierduse pe zgură din 2011, când o învinsese Serena Williams, a avut o revenire de senzație, 6-2, 6-3 în următoarele seturi și a cucerit trofeul.
 
“Simona e cu adevărat la un alt nivel acum. Nici nu știu cum am reușit să revin. În primul set n-am făcut prea multe ca să-i pun probleme și asta din cauza tenisului pe care ea e capabilă să-l joace.”, avea să spună Sharapova după meci, aminteşte digisport.ro.
 
Cele două au mai oferit o finală memorabilă în 2014, cea de la Roland Garros, în care de asemenea s-a impus Sharapova, 4-6, 7-6, 4-6, mai scrie sursa citată.

Vezi video AICI.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.