Formidabila intuiție a unei fetițe accidentate pe trotuar. Cum i-a făcut pe polițiștii de la Rutieră să se minuneze și să-l găsească pe făptaș

Agentul de poliţie Marian Godină a revenit, pe pagina sa de Facebook, cu o nouă postare în care povestește o întâmplare prin care a trecut la locul unui accident cu o fetiță de șapte ani lovită.

„La spitalul de copii se prezentase o mamă a cărei fetiță fusese lovită de o mașină. Medicii au anunțat poliția, așa că m-am dus acolo împreună cu colegul meu. Fetița avea șapte ani și, din fericire, avea doar niște julituri la genunchi. L-am lăsat pe colegul meu să audieze mama fetiței și eu m-am dus la mașina de poliție pentru a completa alte documente. În timp ce scriam, colegul a venit și mi-a zis să intru și eu în spital, să asist la audiere:

-Vino să vezi ce n-ai văzut până acum! Am intrat în salon și colegul a rugat-o pe fetiță să-mi spună și mie exact ce i-a povestit și lui.
-Deci...of...și eu încep cu deci! Scuze! Fără deci. Veneam de la magazin, de unde îmi luasem revista mea preferată și mă îndreptam spre casă. Mergeam pe trotuar, normal! Doar nu vă gândeați că pe stradă! Și cum mergeam eu așa, cu gândul că în curând mă voi delecta cu revista mea, o mașină a dat cu spatele din parcare și m-a atins. M-a atins ușor, dar tot am căzut și m-am lovit la genunchi. Nu sunt eu sperioasă de fel, dar am țipat și șoferul s-a oprit. A coborât repede și a venit la mine să mă întrebe ce am pățit. Ha, ha, ha, ditamai bărbatul era mai speriat decât mine. I-am spus că sunt în regulă și că nu am pățit nimic, iar el a venit cu mine până acasă ca să se asigure că sunt în regulă. Ba chiar m-a șters pe genunchi și pe haine. I-am spus să se calmeze că nici nu mă mai doare. M-a mai rugat încă o dată să îl iert și a plecat. Eu am intrat în casă și i-am spus mamei ce am pățit și ea m-a adus la spital ca să se asigure că nu sunt lovită mai tare. Acum mi-a spus colegul dumneavoastră că acel domn nu trebuia să plece și trebuia să anunțe poliția. Așa mă oftic, că nici eu nu am știut, că aș fi sunat eu. Săracul om chiar nu a fost rău și nici nu a vrut să mă lovească. Acum o va păți urât, așa-i? 

Eram fascinat și uimit de vocabularul și inteligența fetiței. Văzând că e atât de isteață, mă gândeam că ne va fi mult mai ușor să-l găsim pe șoferul care părăsise locul accidentului, dar nici chiar atât de ușor pe cât s-a dovedit în final.

-Spune-ne, te rog, l-ai recunoaște dacă l-ai vedea iar? 
-Normal! Credeți că-s așa uitucă? Era un bărbat cam la 45 de ani, avea părul așa grizonant, sprâncene foarte groase, aproape unite, o barbă foarte mare, îngrijită, de înălțime medie...
-Și mașina știi de care era? 
-Da. Era o mașină albastră cu 4 uși.
-Era d-aia așa scurtă sau lungă?
-Nu era break. Era normală, cred că berlină îi zice, nu?

Colegul meu se uita la mine și râdea copios.


-Dacă tot știi că era berlină, nu știi și ce marcă era? 
-Nu era o marcă de renume, că aș fi știut. Dar voi nu puteți afla? Tata mi-a zis că mașinile au numerele ălea pentru a putea fi găsite de poliție. Așa cum avem noi CNP-urile.
-Noi putem să aflăm după numere, dar de unde să avem numărul? -Îl știe mama. 

-Păi mama de unde îl știe? 
-L-a notat pe revistă.
-De unde l-a avut? 
-I l-am spus eu când am intrat în casă”, scrie Marian Godină pe pagina sa de Facebook.


Sursa foto: ZIUA de Constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițistul Marian Godină și soția sa au devenit părinți. Ce nume va purta fetița lor

02 Jul 2022 1847

Godină, despre scrisoarea plină de greșeli a unei învățătoare „Nu vezi nicio problemă că o învățătoare nu face acordul între subiect și predicat, nu știe când să scrie "copiii" cu trei i ?“

29 May 2022 2056

Calculul simplu făcut de Marian Godină pentru cei care stau la cozi la benzinării. "Să se calculeze ce economie a făcut Gicu"

09 Mar 2022 2427

Marian Godină și-a prezentat colecția de animale "El e Iancu, zis și puiul de câine" (VIDEO)

16 Feb 2022 2530

Marian Godină a anunțat cât a câștigat în luna ianuarie, după 16 ani în Poliția Română. "Bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica"

14 Feb 2022 2152

Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut public salariul. Cât a câștigat în decembrie 2020

05 Jan 2021 3060

Cum îl ceartă Marian Godină pe șeful lui direct. Vezi motivul

16 Oct 2019 2559

Polițistul Marian Godină, un nou mesaj după proteste „Măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin“

14 Aug 2018 4866

Marian Godină, postare amuzantă pe Facebook

27 May 2018 2847

Polițistul Marian Godină și iubita lui s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa în ziua nunții

19 May 2018 3058

Contul de Facebook al polițistului Marian Godină, blocat

03 Feb 2018 2675

Apel umanitar lansat de Marian Godină. O polițistă, mamă a unui băiețel de un an are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o boală cumplită

24 Jan 2018 3226

Reacţia incredibilă a lui Marian Godină când a aflat că presupusul pedofil ar fi poliţist

08 Jan 2018 4067

Inedit. Cum arată invitația la nunta celui mai celebru polițist din România. Cine sunt nașii cuplului

30 Dec 2017 7305

Celebrul poliţist Marian Godină a trecut în rândurile SAS

08 Dec 2017 6199