Forțele Aeriene Regale din România participă alături de localnici și militari la activitatea de curățenie a unei plaje. Activitatea este condusă de japonezi (galerie foto)

Personalul Forțelor Aeriene Regale, dislocat în prezent în România, a dat o mână de ajutor pe plaja locală din Constanța, participând la curățarea unei plaje, ca parte a unui grup de acțiune de mediu condus de japonezi în România, se arată într-un comunicat transmis de Royal Air Force. 
 
Potrivit documentului, Comandantul 135 Expeditionary Air Wing (EAW), Wing Commander Chris Ball, și personalul Forțelor Aeriene Regale (RAF) aflat sub comanda sa au fost invitați să se alăture grupului de voluntari de acțiune publică de către primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău. Personalul militar al Forțelor Aeriene Române (FAR), cu sediul la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu (MK), inclusiv Comandantul unității din MK, Colonelul Eduard Dodu, s-a alăturat, de asemenea, activității de curățenie cu comunitatea locală.

În urma evenimentului Wing Commander Ball a spus:
 

"A fost minunat să avem această oportunitate să întâlnim și să sprijinim comunitatea locală. Acest tip de angajament este important pentru misiunea noastră de Poliție Aeriană NATO pe timp de pace, o misiune de natură defensivă, și a fost foarte plăcut să fiu primit atât de călduros de toți cei cu care am lucrat la acest eveniment".

 
Afacerea japoneză, Institutul KAIZEN ™, colaborează cu Primăria Municipiului Constanța din România pentru a promova curățenia mediului în societatea românească și metodele de învățare pentru îmbunătățirea relațiilor sociale la nivel de oraș. Aceasta implică ecologizarea spațiilor publice din România în stil japonez, în conformitate cu filosofia Kaizen.
 
Pentru al 8-lea an consecutiv, Institutul Kaizen România și Asociația KAIZEN Manager Club, alături de Asociația Clean-Up Japonia, organizează acțiunile „5S Public”, în cadrul Programului „Educație KAIZEN™ pentru România”, iar în acest an, pentru prima dată, o astfel de acțiune avut loc și în Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.
ENDS

•           Forțele Aeriene Regale s-au detașat în România făcând parte din misiunea NATO de poliție aeriană întărită, unde statele membre vor asista  flota de avioane rapide ale Forțelor Aeriene Române. România este echipată cu MiG-21 LanceR si avionul F-16 construit de americani.
•           Escadrila Nr.2 cu sediul la RAF Lossiemouth , una din cele doua stații de Alertă de Reacție Rapidă din Regatul Unit și una din primele unităti fixe în serviciu ale Royal Flying Corps. Aeronavele zburate au inclus Spitfire, Phantom, FGR2 si Tornado GR1A.

•           Escadrila ll(A) a efectuat misiuni de Alertă de Reactie Rapidă din Estonia ca parte din Poliția Aeriană Baltică.
•           Typhoon-ul este o aeronavă de luptă extrem de agilă, multilaterală, folosită în toate operațiunile curente ale Forțelor Aeriene Regale, capabilă de detașament pentru întregul spectru de operațiuni aeriene, inclusiv poliție aeriană, sprijin pentru pace și pentru conflict de intensitate ridicată.


Sursa foto: Royal AIr Force

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.