Stiri calde

Fostul președinte, Traian Băsescu, în lacrimi la TV. Ce l-a emoționat pe fostul șef de stat

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a lăcrimat  în direct la România TV. Actualul senator şi preşedinte al PMP a fost extrem de emoţionat când a văzut o familie de români de peste Prut care au cerut Unirea cu patria mamă, România. O mamă de peste Prut a cântat o piesă care l-a mişcat enorm pe Traian Băsescu.
 
Traian Băsescu a dezvăluit la România TV că inclusiv satul de unde este preşedintele moldovean Dodon a semnat pentru unirea cu România. Actualul senator a vorbit cu emoţie de acţiunile pe care le întreprinde în Basarabia.

"Acolo este o tara care timp de  50 de ani a trait sub o propaganda soviertica teribila. O populatie stramutata. Romanii sunt insirati in cimitire pana in fundul Siberiei. O tara unde au fost adusi rusi pemtru rusificare, unde alfabetul latin a fost interzis timp de 50 de ani. O tara pe care politicienii o mint. Mulţi dintre ei au sentimentul că sunt dezrădăcinaţi. Pentru oamenii ăştia trebuie să facem ceva. Ei conştientizează că viitorul lor este alături de România. Ei înţeleg că Moldova e o ţară bătută de vânt. Nu e nici în NATO, nu are perspectiva prosperităţii. E între două blocuri, NATO şi Federaţia Rusă. Este o ţară care a trăit 50 de ani într-o propagandă sovietică teribilă” - a transmis Traian Băsescu. 

Sursa: România TV.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul preşedinte Traian Băsescu, audiat mai bine de trei ore la DNA. Ce a declarat fostul președinte la ieșirea de la audieri

09 Nov 2018 392

Fostul preşedinte Traian Băsescu audiat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie

09 Nov 2018 343

Fostul preşedinte Traian Băsescu a rămas fără cetăţenia Republicii Moldova

08 Nov 2018 281

Traian Băsescu „Eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular"

07 Oct 2018 1035

Ce spune Traian Băsescu despre conflictul din PSD. Rămâne sau nu Liviu Dragnea la conducerea partidului

21 Sep 2018 717

Astăzi se sărbătoreşte Sfânta Muceniţă Sofia. Sărbătoare în familia Băsescu

17 Sep 2018 591

Doliu în familia lui Traian Băsescu! A fost răpus de cancer

03 Aug 2018 1328