FOTO EXCLUSIV. UPDATE 1. Impact cu o autospecială blindată Accident la intersecţia străzilor Călugăreni cu Ştefan Mihăileanu (galerie foto)

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp la intersecţia străzilor Călugăreni cu Ştefan Mihăileanu. Conform Serviciului Rutier Constanţa, în incident au fost implicate patru maşini, două dintre ele fiind parcate. Conform poliţiştilor rutieri, accidentul a avut loc din cauza neacodrării de prioritate. O persoană a fost rănită. La faţa locului de află o ambulanţă care acordă îngrijiri medicale victimei.

UPDATE, ora 23.58

Un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe strada Ştefan Mihăileanu, dinspre bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţia cu strada Călugăreni, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie şi intră în coliziune cu un autovehicul special blindat, condus de un bărbat de 45 ani, care se deplasa pe strada Călugăreni dinspre strada Mihai Viteazul.

În urma impactului, au fost avariate doua vehicule, care se aflau parcate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 45 de ani care în urma testării alcoolscop a indicat o valoare de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.