Fotograful Marius Nistor şi-a cerut iubita în căsătorie la malul mării (video)

O tânără a avut parte, zilele trecute, de o surpriză la Constanţa! Iubitul ei a cerut-o în căsătorie, într-un mod inedit, la malul mării. 
 
„În urmă cu câteva zile, mi-a fost dat să trăiesc cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi am decis să vă împărtăşesc şi vouă, gândindu-mă că povestioara mea poate fi o posibilă sursă de inspiraţie şi pentru voi”, a scris, astăzi, pe blogul personal, fotograful Marius Nistor.
 
Cum a fost organizată cererea în căsătorie
 
„Duminică, m-am hotărât să fac un pas important în viaţa mea, să o cer în căsătorie pe cea care, doi ani, mi-a fost alături în cele mai frumoase momente, cea care m-a sprijinit moral şi prin dragostea ce mi-o oferă mă inspiră în tot ceea ce fac”, a scris Marius Nistor.
 
„Pe data de 9 noiembrie, împlineam doi ani de relaţie, aşa că pot organiza două surprize într-una. M-am tot gândit cum aş putea să o impresionez. (...) Mi-am zis să îmbin plaja pustie cu ceva romantic şi imediat l-am sunat pe colegul meu videograf, Ady, împreună cu el, am mers şi am găsit locaţia perfectă.
 
I-am spus că prietenul nostru, Alex, tocmai a achiziţionat un aparat foto şi m-a rugat să îi arăt câte ceva la el pentru a-l testa şi cu ocazia aceasta să facem şi noi câteva poze drăguţe, zis şi făcut, a acceptat şi nu a bănuit nimic! I-am propus să căutăm locaţii prin mamaia pentru poze şi din greşeală să ajungem la locaţia cu pricina de pe plajă unde am amenajat ceva romantic.
 
Când va vedea, cu siguranţă, ea va fi surprinsă, iar eu o să-i spun că totul a fost o surpriză pentru cei doi ani petrecuţi împreună! Şi chiar aşa a fost! Au început să-i dea lacrimile, dar surpriză acum începea! Alex a început să ne facă poze, comportându-mă ca la o şedinţa foto, şi planul meu prindea contur! Aşa că l-am rugat să vină cu aparatul şi să ne arate ce a făcut, Maria nici nu bănuia ce o aştepta! A dat zoom pe poză ca să vadă cum a ieşit, dar atunci când i-a arătat poza cu noi doi a văzut că în spatele ei scrie ceva, era un banner mare pe care era scris «Maria, Vrei să fii soţia mea?». Totul a fost exact aşa cum mi-am imaginat, aşa cum mi-am dorit eu cât şi ea, lacrimi de fericire au curs, emoţiile ne copleşise pe amândoi (...) şi, bineînţeles, a urmat şi mult aşteptatul DA!”, a povestit, emoţionat, Marius Nistor.
 
Mesajele de felicitare au curs pe reţelele de socializare

Oamenii au fost impresionaţi de cererea inedită şi le-au dorit celor doi să fie fericiţi.

„Ce frumos! Mi-au dat lacrimile de bucurie... să va fie de bine! Sunteţi doi frumoşi!”

„Foarte frumos ! Deşi nu vă cunosc personal, am trăit şi eu aceleaşi emoţii uitându-mă la acest video până la final. Felicitări!”
„Superb! Bravooooo şi felicitări! Să fiţi fericiţi toată viaţa şi să vă iubiţi la fel de mult!”
 
Sursa foto: http://ro.mariusnistor.ro/

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cerere în căsătorie în showbizul românesc. Iubitul i-a oferit inelul în fața spectatorilor (VIDEO)

12 Aug 2023 1539

Moment emoționant la sosirea Navei Școală Mircea în Portul Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Jul 2023 12114

O tânără a murit la câteva clipe după ce a fost cerută în căsătorie, pe o stâncă, în Turcia. „S-a întâmplat foarte repede”

30 Jul 2023 1658

UPDATE. „You. Me. Oui“ Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție la Paris. Cadru romantic, cu Turnul Eiffel pe fundal (GALERIE FOTO)

21 Jun 2023 9176

Constanța. Un filtru obișnuit s-a transformat într-o cerere în căsătorie! (VIDEO)

15 Jan 2023 7068

Imagini de la eveniment Jurământ militar de credință și nu numai. Doi viitori salvatori și-au cerut iubitele în căsătorie

03 Jul 2022 1286

Moment emoționant Un pompier și-a cerut prietena în căsătorie pe platoul unității în fața camarazilor săi. Ce răspuns a primit tânărul (GALERIE FOTO)

05 Feb 2022 1554

Constanța O tânără, cadru militar, cerută în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului militar. Ce răspuns a primit tânărul din partea iubitei (VIDEO)

06 Nov 2021 4727

20 martie – Ziua cererilor de căsătorie

20 Mar 2021 2502

Concertul Sunset Sea-mphony susţinut pe faleza Cazinoului Constanţa, completat de o cerere inedită în căsătorie

09 Aug 2019 2079

Cerere în casătorie la Neversea! Cine sunt protagoniștii și ce răspuns a primit tânărul din partea iubitei (galerie foto)

04 Jul 2019 3645

Ce a declarat Roxana Mihalache despre o eventuală căsătorie cu fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre

07 Jun 2019 2939

Constanța. Cerere de căsătorie în noaptea dintre ani, pe scena din Piața Ovidiu

02 Jan 2019 2718

Dragostea plutește în aer la Constanța. Cerere în căsătorie pe bulevardul Tomis. Cum a reacționat viitoarea mireasă (galerie foto + video)

02 Aug 2018 5725

Emoționant. Cerere în căsătorie la Bucharest International AIr Show. Protagoniști, două cadre militare (video)

28 Jul 2018 4380