FOTOREPORTAJ. „Avem de toate!“ Oborul din Constanţa nu face diferenţe

Oborul începe să se dezamorţească uşor. Este dimineaţă, iar oamenii sunt deja la post. Îmbrăcaţi gros, şi-au expus marfa pe tejghele şi pe jos.

Oborul pe varianta Aurel Vlaicu din Constanţa a prins viaţă încă de la prima oră. Mozaicul rece al tarabelor păstrează produsele „proaspete“, indiferent cât de vechi sunt ele. Găsim mobilă, cărţi, lucrări de licenţă, radiouri, ceaune, orgă, săbii, papuci, tastaturi, pahare, detergent, paste, haine, bormaşină, butoni, scaune, umbrele, tacâmuri... absolut tot ce vrei şi ce nu vrei. Mai ceva ca la un hypermarket.

La urmă, lumea diferită a pieţei, cu vechi şi cu nou, cu săraci sau bogaţi, cu forfotă, amalgam în care Oborul Constanţei nu face diferenţe.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța vinde un teren fostului consilier local Tudorel Chesoi. Pe teren funcționează o piață agroalimentară (document)

25 May 2018 7258

A vrut să cumpere afine şi putea să se otrăvească! Un constănţean susţine că un vânzător ambulant vindea fructe toxice în piaţa Obor din Constanţa!

01 Nov 2016 10469

A vrut să cumpere afine și putea să se otrăvească! Un constănţean susţine că un vânzător ambulant vindea fructe toxice în piața Obor din Constanța!

31 Oct 2016 7534

Se oprește apa caldă! Vezi zonele afectate

08 Sep 2016 2161