Gabriel Comănescu a făcut dezvăluiri privind discuțiile cu ministrul Ioan Rus pe tema Portului Constanța

Cel mai bogat om de afaceri constănţean, Gabriel Comănescu, unul dintre operatorii portuari care se opune transferului portului Constanţa la primăria condusă de Radu Mazăre, a făcut dezvăluiri privind discuțiile purtate cu ministrul Transporturilor Ioan Rus.

„Noi, operatorii portuari, ne păstrăm, oficial,  poziţia de 50% plus 1 în proprietatea statului, continuăm discuţiile cu actualul ministru al Transporturilor, cu care avem un dialog foarte bun. Dezbaterea se apropie de adevăr.  Există un dialog formidabil cu domnul ministru Ioan Rus, el a înţeles care trebuie să fie realitatea în viaţă şi a spus pe graiul ardelean, 50 plus 1. Nu văd rostul unor proteste. Dialogul este perfect, au fost până acum două întâlniri, eu nu am participat, s-a întâlnit şi cu sindicatul” a explicat Gabriel Comănescu potrivit EVZ.

Omul de afaceri Gabriel Comănescu se arată încrezător şi într-o decizie favorabilă a Curţii Constituţionale, sesizată, recent, de Avocatul Poporului asupra neconstituţionalităţii transferului, în 2008, a primului pachet de 20% din acţiunile portului Constanţa la Consiliul Local Constanţa, mai notează EVZ.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grup Servicii Petroliere Logistic SRL și-a mutat sediului social din Portul Midia, Năvodari, în Voluntari, Ilfov

16 Oct 2023 1161

Teren de peste 15.000 de metri pătrați în Portul Constanța Grup Servicii Petroliere SA, la judecată cu Administrația Porturilor! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

10 Oct 2023 1404

Administrația Porturilior Maritime SA, la judecată cu Grup Servicii Petroliere Logistic SRL!

26 Sep 2023 1336

Modificări importante în Forasol SRL, firmă controlată de Gabriel Comănescu

22 Aug 2022 2756

Undă verde de la Mediu pentru o platformă tehnologică în Portul Midia. Cine investește

31 Jan 2022 1909

Firme Constanța, rezultate financiare Grup Servicii Petroliere, cifră de afaceri scăzută, comparativ cu anul de referință anterior

09 Dec 2017 3169

Trei nave au fost botezate în Portul Constanţa Altair, Pegasus şi Centaurus, nume noi în flota GSP (galerie foto)

20 Sep 2014 7229