Gâju rămâne preşedintele ACoR Constanţa

gaju_cumpana.jpgMariana Gâju, primarul de la Cumpăna, a fost aleasă preşedintele ACoR Constanţa cu 5 voturi dintr-un total de 5.

Ancuţa Belu, primarul de la Mihai Kogălniceanu, a fost aleasă prim-vicepreşedintele asociaţiei cu acelaşi număr de voturi.

Noii vicepreşedinţi ai ACoR Constanţa sunt primarii Vasile Delicoti (Poarta Albă) şi Valentin Vrabie (Peştera), iar secretar general a fost ales Viorel Bălan, primarul de la Nicolae Bălcescu.

Facem precizarea că Viorel Bălan l-a înlocuit în Consiliul Director pe Marian Gălbinaşu, primarul de la Corbu, care în urmă cu scurt timp şi-a anunţat demisia din structura de conducere a ACoR Constanţa.

Facem precizarea că Mariana Gâju a fost aleasă preşedinte al ACoR Constanţa pentru un al treilea mandat.

Amintim că Filiala Judeţeană Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România s-a reunit astăzi de la ora 11.00 în şedinţa extraordinară a Consiliului Director, la sediul Bibliotecii Judeţene I.N. Roman.

Şedinţa a avut drept scop alegerea şi aprobarea structurii Consiliului Director pe funcţii, respectiv un preşedinte, un prim-vicepreşedinte, doi vicepreşedinţi, un secretar şi patru membri.

Amintim că în urmă cu două săptămâni, şi-au depus candidatura pentru şefia AcoR Constanţa trei primari. Este vorba de  preşedintele interimar al ACoR Constanţa, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, de primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu şi de primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie.

În cadrul Adunării Generale a ACoR de acum două săptămâni nu a fost posibilă alegerea unui nou preşedinte al ACoR Constanţa, de aceea alegerile pentru funcţiile de preşedinte, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi, secretar şi membri ai ACoR au fost reluate astăzi.

 

 

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și o firmă din județul Prahova au parafat un contract de aproape 30.000 de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

17 Apr 2024 402

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 866

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)

15 Apr 2024 387

Licitații Constanța Laura Maria Actual Business SRL, contract de 200.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru catering la Liceul Tehnologic din comună (DOCUMENT)

08 Apr 2024 369

Comunitatea musulmană a comunei Cumpăna a participat la tradiționala Cină de Iftar – Masa Prieteniei

08 Apr 2024 586

Hotărârea de Guvern privind organizarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor publice, atacată la Curtea de Apel Constanța

05 Apr 2024 403

Monica Mariana Drumea, prim-procurorul PJ Hârșova, vizată de acțiunea disciplinară demarată de Inspecția Judiciară. Decizia CSM (MINUTA)

03 Apr 2024 623

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, la ceas aniversar

26 Mar 2024 2596

Mai multe persoane trimise în judecată pentru presupusa delapidare a Primăriei Mereni, din județul Constanța

21 Mar 2024 633

Sediul unei firme din Constanța, mutat la altă adresă

12 Mar 2024 655

Afaceri Constanța Decizii importante luate de unicul asociat al firmei La Bar la Mary SRL din Lanurile

12 Mar 2024 650

Firme Constanța Laurenţiu Manta s-a retras din Best View Residence SRL. Cum arată acum structura capitalului social

12 Mar 2024 563

ZIUA LIVE Mariana Gâju (PSD) – „Nu sunt adepta compromisurilor pentru a promova. O femeie trebuie să se gândească la demnitatea ei”! (VIDEO)

08 Mar 2024 877

Cărți și mărțișoare oferite în dar cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii de bibliotecarele din cadrul Bibliotecii Județene Constanța (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 538

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 934