GEFCO România vizează dezvoltarea activităţii de transport maritim prin Portul Constanţa

GEFCO România, o companie de transport şi logistică controlată de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, are ca obiectiv afaceri de peste 50 milioane euro în acest an, informează Bursa.ro.
 
Potrivti sursei citate, directorul companiei, Christophe de Korvera declarat că actualul context poate însemna oportunităţi de dezvoltare pentru România spre Europa de
 
Deoarece doreşte să ajungă la o cifră de afaceri de de 8 miliarde de euro până în 2020, GEFCO are în vedere o expansiune geografică rapidă în zona României. 

Un proiect de mare importanţă prin care compania vizează dezvoltarea zonei Balcanilor este dezvoltarea activităţii de transport maritim prin crearea unui circuit între porturi sub exclusivitatea GEFCO (short sea), folosind capacitatea porturilor Koper, Constanţa, Varna, Rijeka sau Bar.

Grupul GEFCO operează în 150 de ţări. La finalul anului trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri de patru miliarde euro. Compania a fost preluată anul trecut de RZD de la grupul francez Peugeot.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.