George Cristodorescu este noul preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica

Membrii Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, numiti saptamana trecuta, in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, au avut, marti, prima sedinta, pe ordinea de zi fiind alegerea presedintelui si a comitetelor de lucru. Noul presedinte al Consiliului de Supraveghere al societatii a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, George Cristodorescu (50 ani) cetatean german, cu domiciliul in Romania.
Licentiat in economie si administrarea afacerilor la Universitatea Worms, Germania, Cristodorescu a ocupat, pana in septembrie 2013, functia de director general adjunct in cadrul E.on Romania.
„Doresc sa multumesc  actionarilor si membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica pentru sprijinul si votul de incredere acordat si am convingerea ca vom depune eforturile necesare pentru a indeplini toate obiectivele stabilite pana sfarsitul acestui an si in perioada urmatoare. Sunt obisnuit cu elementele de guvernanta corporatista si pun un accent deosebit pe aplicarea lor in interesul companiei” a declarat la sfarsitul sedintei, George Cristodorescu, presedintele Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica.
Sursa: HotNews

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.