George Muhscină respinge ferm orice acuzație la adresa consilierilor liberali

Președintele Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, transmite un mesaj de unitate și susținere față de poziția consilierilor liberali din Consiliul Local Municipal Constanța. 

„Resping hotărât orice acuzație și tentativă de intimidare la adresa consilierilor liberali municipali și împotriva Partidului Național Liberal. PNL Constanța este o organizație unită, înrădăcinată în respectarea legii și a bunului-simț. Un fost membru de partid care se agață cu dinții de scaunul funcției nu ne impresionează și nu are cum să ne intimideze”, declară George Muhscină.


Consilierul județean liberal susține că „Primăria PSD nu respectă un set de reguli de bază ale democrației. Transparența decizională și dialogul sunt pur și simplu ignorate prin practici <<șmecherești>>, precum punerea subiectelor importante pe ordinea de zi suplimentară a ședinței CLM, cu 5 minute înainte de vot, fără dezbatere, arătând lipsa de respect față de consilieri și opoziție. Astfel de practici merită un răspuns pe măsură, cum ar fi părăsirea lucrărilor unei ședințe conduse în mod abuziv”.

Acesta reafirmă faptul că „viziunea PNL Constanța este fundamentată pe principii și reguli clare: respect pentru lege, respect reciproc, dezbatere, democrație. Acțiunile grupului consilierilor locali ai PNL sunt îndreptățite și vin ca un răspuns natural la nerespectarea regulilor unei primării PSD care se încăpățânează să aibă o atitudine profund incorectă față de opoziție”.

„PNL Constanța are o poziție solidară cu reprezentanții săi din Consiliul Local Municipal. Această solidaritate se bazează pe convingerea că am procedat întotdeauna corect. Prin urmare, acuzațiile care ni se aduc, fie că vin din partea unui fost membru PNL, fie că vin din partea primarului PSD, le trecem în dreptul mizeriilor politice, care ar trebui să își găsească locul nu în spațiul public, ci eventual la groapa de gunoi a politicii. Menționez că fostul consilier ales pe listele PNL si-a pierdut calitatea de membru al Partidului Național Liberal pe fond, dar pe formă încearcă să revină în funcția de consilier prin tertipuri procedurale, forțând aderarea la un grup pe care nu îl respectă”, conchide președintele Organizației Municipale PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină.


Citeşte şi: Romeo Rezeanu va depune plângeri penale consilierilor care au părăsit ieri şedinţa Consiliului Local
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 George Muhscină, oficial în competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța (foto+video)

19 Aug 2020 2121

#alegerilocale2020 George Muhscină, candidat independent la președinția CJC și-a depus candidatura la Biroul Electoral (galerie foto+video)

18 Aug 2020 2720

George Muhscină a demisionat din PNL Constanța. Candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean (galerie foto și video)

03 Aug 2020 5136

A fost revocat din funcţie directorul firmei Gepeto Impex

22 Mar 2019 2927

Societatea Gepeto Impex SA a prelungit durata procedurii de reorganizare judiciară

02 Mar 2019 2403

Un supleant cam alintat… Ce avere și interese are viitorul consilier județean PNL Gianina Ionela Topolov? (documente)

28 Feb 2018 7601

După funcţia de la partid, liberalul Muhscină renunţă şi la mandatul de consilier judeţean

22 Feb 2018 2267

Ședință cu final așteptat. Septimiu Bourceanu, desemnat coordonator al filialei PNL Constanța

20 Jan 2018 3672

Septimiu Bourceanu, desemnat coordonator al filialei PNL Constanța

19 Jan 2018 3524

George Muhscina a demisionat din funcția de președinte al organizatiei municipale a PNL

18 Jan 2018 4145

Consilierii de Constanţa Rezeanu şi Căliminte, membri PNL şi nu prea!

20 Dec 2017 2978

Liberalii constănţeni nu sunt de acord cu majorarea taxelor şi impozitelor pentru 2018

30 Nov 2017 2298

Liberalii avertizează că timpul trece în defavoarea pacienţilor CJC, obligat să preia administrarea „Casei Soarelui“!

14 Nov 2017 2571

Consilierul județean George Muhscină condamnă politica Primăriei Constanța de a lua bani de la educație pentru a subvenționa prețul la încălzire

31 Oct 2017 1840

Raport de activitate În primul an de mandat, consilierul Muhscină a direcţionat către primării sumele defalcate din TVA şi impozit pe venit (document)

26 Jul 2017 2213