Anunţ de ultimă oră Gigi Becali a cedat în închisoare

Gigi Becali va ieşi în curând din închisoare şi este hotărât să tranşeze scandalul legat de marca Steaua. Mai precis, Gigi Becali va negocia cu Armata, dar doreşte să cumpere marca Steaua, nu să o închirieze, aşa cum vrea MApN, informează România TV.

Gigi Becali a cedat si a decis să renunțe la razboiul cu Armata, susține Viorel Păunescu, președinte de onoare al FC STEAUA și apropiat al latifundiarului din Pipera.

„Din ce stiu, s-au făcut anumite demersuri pentru ca MApN și Gigi Becali să ajungă la un numitor comun! Sunt ferm convins că cele două părți vor ajunge la un acord, mai ales ca toți cei implicați își doresc asta. MApN a arătat acest lucru având grijă de baza sportivă și lăsând echipa să joace, Gigi Becali și-a dat seama de importanța mărcii STEAUA, dar este important ca nici oficialii Armatei să nu ceară un preț de bun simț.

Gigi Becali dorește cumpărarea mărcii STEAUA, nu există termenul chirie în acest diferend. Poate fi închiriată baza, nu marca STEAUA sau un palmares. După ce se va face evaluarea mărcii, Gigi Becali va face o ofertă și vor începe negocierile. Repet, am toată încrederea că aceste negocieri vor fi de bun augur pentru ambele părți, iar STEAUA își va putea continua parcursul spre cele trofee și cel în cupele europene", a spus Viorel Păunescu pentru Fanatik, citat de România TV.




Sursa: România TV

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.