Gigi Becali ar putea fi eliberat

Avocaţii lui Gigi Becali au făcut demersurile legale pentru ca în maximum două luni clientul lor să iasă din închisoare, urmând ca acesta să ajungă în curînd în faţa instanţei pentru a se lua în discuţie eliberarea condiţionată.
 
În acest timp, mama latifundiarului este încrezătoare că în curând îşi va putea strânge din nou fiul în braţe. Condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este tot mai aproape să părăsească arestul de la Poarta Albă.
 
În urmă cu cîteva zile, Becali a avut o întîlnire la penitenciar cu apărătorii săi, cu care a discutat despre dosarul înaintat deja comisiei pentru eliberarea condiţionată.
 
"Cei care-l reprezintă pe Becali au obţinut din partea oficialilor de la Poarta Albă mai multe documente pozitive despre realizările patronului stelist în puşcărie, despre comportamentul foarte bun al acestuia. Şi faptul că a lucrat la Academia lui Gică Hagi îl va ajuta mult pe Becali", spun sursele ziarului.
 
În urmă cu 10 zile, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan, a comentat posibilitatea ca Becali să iasă mai devreme din închisoare: "În acest moment, domnul Gigi Becali nu întruneşte condiţiile de eliberare".
 
Unul dintre avocaţii patronului a făcut precizări: "Cînd s-au făcut acele declaraţii nu puteam să cerem eliberarea. Acum, după 20 de luni, legea ne permite să facem această cerere, care mai mult ca sigur va fi aprobată de către judecători. Ne bazăm pe faptul că domnul Becali nu este un pericol public, iar în penitenciar a avut un comportament exemplar", scrie gsp.ro.
 
Gigi Becali i-a trimis o scrisoare şefului penitenciarului de la Valul lui Traian, unde este închis, iar aceasta este plină de greşeli de ortografie şi are fraze incoerente.
 
Iată scrisoarea, în forma ei originală (sursa: vice.com):
 

Subsemnatul Becali George deţinut în secţia Valul lui Traian secţia 9-1 - Vă aduc la cunoştinţă că mi sa aprobat de căre comisia de muncă să scriu cartea "Parlamentul lui Becali Europe"i "Becali Parlamentul Europei şi parlamentul Romîniei" în secţia 9-1 la locul amenajat timp de 30 de ore. Vă mai aduc la cunoştinţă că am fost învoit 5 zile din care 3 zile săptămâna aceasta, ca atare am de lucru (cuvânt indescifrabil, n.r.) 8 (probabil, n.r.) ore în această săptămână din cele 48 de ore prevăzute de lege.
 
Avînd în vedere că am fost învoit şi în acest timp am acesat Saitul Parlametului Europei şi al României mi-am reînpro reînprospătat memoria cu discursurle şi acţiunile mele despre care vreau să scriu.

 
De acia vă rog să aprobaţi să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secţie avînd mai multă inspiraţie şi memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficienţă dacă mă aplec mai mult timp de odată în acesta perioadă deoaece am venit de acasă şi am moralul foarte ridicat.
 
Sursa: rtv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.