Gigi Becali i-a făcut plângere penală fostului lider al galeriei steliste, Jan Pavel

 
Gigi Becali „foc și pară”! El a declarat într-o conferință de presă că a făcut o plângere penală împotriva lui Jan Pavel, pentru instigare la violenţă.
 
De asemenea, Becali i-a acuzat pe conducătorii clubului sportiv al armatei că încearcă o „mineriadă”, prin suţinerea mitingului organizat de fostul lider de galerie.
 
„Dacă vine unul şi spune că ia el Steaua, că adună zece mii şi intră cu forţa şi sparge uşile la stadion şi că face manifestaţie, eu am făcut plângere penală împotriva lui Jan Pavel. Rog procurorii, rog instituţiile statului şi pe cei care dau avizare de manifestaţii...
Stai, mă, pentru ce ceri manifestaţie? Că şi eu strâng 30.000, un milion strâng eu şi iau eu Petromul. Fac manifestaţie. Dar nu pot să-l iau, că a fost privatizat conform legilor româneşti. Vreau şi Transgazul, vreau şi Romgazul, le vreau eu pe toate, cum vrea Jan Pavel să ia el cu manifestaţie. Şi atunci am făcut o plângere penală de instigare la violenţă, că aşa a zis, că rupe gardurile, că face, că drege... Becali să le-o da înapoi şi cu jucătorii cutare şi eventual şi cu bani în cont, că vrea el, Jan Pavel”, a spus Gici Becali, potrivit romaniatv.net.
 
De asemenea, Becali i-a acuzat pe comandantul CSA Steaua, George Boroi, şi pe juristul clubului sportiv Florin Talpan că susţin mitingul iniţiat de Jan Pavel, aceasta fiind o acţiune pe care patronul Stelei o vede asemănătoare cu o „mineriadă”.
 
„Lumea trebuie să înţeleagă că România nu mai este ce a fost. Mineriadele nu mai merg. Ceea ce încearcă Boroi, cu Talpan, cu măgăriile astea e un fel de mineriadă spre Steaua. A făcut şi Iliescu şi, uite, după 25 de ani ... Dacă tu vezi că după 25 de ani îl ia, tu acum vrei să faci mineriadă? Că acolo e lucru necurat, manevrele astea pe care le fac ei, abuzurile astea pe care le fac ei... O bază sportivă tu o ţii a statului român, care până la urmă este nocturna mea, lifturile mele, tabela electronică a mea, am investit în baza aia zece milioane de euro.
Am investit în parcare trei milioane de euro ca să nu mă fac de râs în Liga Campionilor. Eu am făcut alea de ce? Cu buna credinţă că rămân acolo şi tu mă dai afară? Dacă sunt oameni care cred că sunt stăpâni pe instituţii se înşală. Nu mai merge în România, că nu mai este România El Dorado. România o ia pe drum bun şi nu mai merge dacă nu respecţi legea. Şi mineriadă d-asta ca a lui Boroi şi Talpan nu mai merge”, a mai declarat Gigi Becali în conferința de presă, potrivit aceleiași surse.
 
Jan Pavel organizează, mâine, de la ora 14.00, un miting la Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, sub deviza „Pe 24 octombrie ne luăm clubul înapoi”, cu referire la gruparea de fotbal patronată de Gigi Becali.
 



Sursa foto: revistabistritei.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gigi Becali a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis Hagi și Elena Tănase (VIDEO)

26 Dec 2023 3242

Dosar penal în cazul unui accident rutier în care ar fi fost implicat omul de afaceri George Becali

13 Nov 2023 975

Farul vs. FCSB Gazdele pot cuceri titlul dacă se impun în partida de duminică

19 May 2023 1225

Gigi Becali a cedat acțiunile de la FCSB. Cine e noul președinte al Consiliului de Administrație

29 Apr 2023 3579

Sfântul Andrei 2022 Gigi Becali, prezent la „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin. Ce mesaj a avut pentru creștini (VIDEO)

30 Nov 2022 3326

Anchetă după furtul unor oi din județul Ilfov. Animalele ar aparține omului de afaceri, Gigi Becali

07 Nov 2022 1429

Surse Antrenorul Nicolae Dică va demisiona de la conducerea băncii tehnice a echipei de fotbal FCSB

01 Nov 2022 1259

Insolvența Asociației Fotbal Club Unirea Constanța, amânată pentru la anul

16 Oct 2022 1751

Demisie la FCSB după eșecul cu Rapid București

25 Jul 2022 1489

Județul Constanța Fiica lui Gigi Becali și-a inaugurat hotelul în stațiunea Venus

19 Jun 2022 3163

Planul de reorganizare al Asociației Fotbal Club Unirea Constanța, confirmat în instanță

17 Jun 2022 1525

Constanța Gigi Becali vrea să construiască o altă biserică în locul celei care va fi demolată. „O să iau legătura cu primarul”

11 Jun 2022 3148

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, demers important la Tribunalul Constanța. Ce echipă de fotbal este vizată (DOCUMENTE)

26 May 2022 2415

Comunicat Gică Hagi - „Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă“

16 May 2022 2029

Gigi Becali, contrazis! ”Jucătorilor de fotbal vaccinați nu le scade puterea”. Exemplele Guardiola și Klopp

23 Feb 2022 1398