Guvernul va desecretiza stenograma discuțiilor cu privire la iniţiativa ce îi pedepseşte pe cei care dezvăluie informații din dosare

Având în vedere eroarea tehnică din comunicatul de presă din data de 29 octombrie a.c., pentru o transparență totală, Guvernul României va emite un act normativ în urmatoarea ședință de guvern, prin care va fi desecretizată stenograma discuțiilor privind aprobarea punctelor de vedere pe marginea proiectelor de lege propuse Guvernului pentru avizare.


Pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul de lege ce prevede pedepsirea celor care dezvăluie informații din dosare aflate în curs de cercetare.

Reamintim ca Biroul de presa al Guvernului a transmis miercuri dupa-amiaza ca Executivul a avizat favorabil proiectul legislativ. După criticile apărute în presă, Guvernul preciza joi, că "dintr-o eroare tehnică" în comunicatul de presă emis după ședința de guvern de miercuri s-a transmis informația eronată că toate proiectele discutate în ședință au primit aviz favorabil, anunţând în acelaşi timp că proiectul ce prevede pedepsirea celor care dezvăluie informații din dosare a primit aviz negativ.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Monica Macovei Doar stenogramele arată ce aviz a primit legea ce pedepsește dezvăluirea de informații din dosare

30 Oct 2014 1614