Halep se menţine pe locul 8 în clasamentul mondial WTA

Simona Halep se menţine pe locul 8 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni 17 iunie, în timp ce primul loc este ocupat în continuare de japoneza Naomi Osaka.

Podiumul ierarhiei WTA este completat de australianca Ashleigh Barty, campioana de la Roland-Garros, şi de cehoaica Karolina Pliskova. În Top 22 nu a intervenit nicio schimbare, în timp ce Caroline Garcia, învingătoare la Nottingham, a făcut un salt de 5 locuri, până pe 23.

În top 100 se menţin două jucătoarea române: Mihaela Buzărnescu pe locul 42, după ce a coborât 2 trepte şi Sorana Cîrstea pe 77 (0). Irina Camelia Begu a urcat un loc, până pe 116.

La dublu, Kristina Mladenovic (Franţa) se menţine în frunte, în top 100 aflându-se şase românce: Irina Begu pe locul 31 (+1), Raluca Olaru pe 44 (0), Monica Niculescu pe 46 (+5), Mihaela Buzărnescu pe 48 (-10), Irina Bara pe 80 (-2), Andreea Mitu pe 84 (-1).

În ierarhia WTA Race la simplu, pentru Turneul Campioanelor, Halep se menţine pe locul 8. Barty rămâne pe primul loc, urmată de cehoaicele Petra Kvitova şi Karolina Pliskova.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.