Horia Ţuţuianu, după controlul de la Spitalul Judeţean - "La neurologie este jale iar secţia medicală I are deficit mare de personal"! Controlul continuă şi joi

Corpul de Control al CJC și preşedintele instituţiei, Marius Horia Țuțuianu au făcut  verificări la Spitalul Județean Constanța. Controlul este în plină desfăşurare şi va continua şi joi.
La control participă Departamentul de Sănătate CJC, Corpul de Control și Departamentul de Intelligence din cadrul administraţiei judeţene.  Sunt  verificate curățenia din secții, inventarul obiectelor şi aparaturii medicale, programul angajaților, stocurile de medicamente şi materiale sanitare, rapoartele privind infecțiile nosocomiale şi dacă se respectă planurile de conformare și calendarul de acțiuni ale celei mai mari unităţi medicale din judeţ.
Până la această oră au fost verificate patru secţii din cadrul Spitalului Judeţean. Dacă de secţiile de cardiologie şi ortopedie, preşedintele CJC se declară mulţumit, inclusiv în ceea ce priveşte curăţenia şi aprovizionarea cu medicamente, la neurologie este jale. „Nu sunt mulţumit de secţia de neurologie. Trebuie să găsim în cel mai scurt timp fonduri să recfacem această secţie. Chiar dacă serviciile medicale oferite în această secţie sunt de calitate şi pacienţii sunt relativ mulţumiţi, există deficienţe care trebuie urgent remediate”, spune Ţutuianu.
Probleme există şi pe secţia Medicală 1, acolo unde se înregistrează un deficit mare de personal. „Aceste controale vor continua până vom identifica toate problemele în ceea ce priveşte dotarea şi investiţiile în secţii. Totodată, i-am cerut managerului Cătălin Grasa să prezinte un raport în ceea ce priveşte deficitul de personal. Trebuie rezolvată această problemă”, a conchis Ţuţuianu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunțul judecătorilor în cazul vaporașelor lui Mazăre!

01 Dec 2022 10984

Horia Țuțuianu pierde procesul cu fostul manager de la Teatrul de Stat Constanța. Cheltuieli de judecată și drepturi salariale plătite din banii noștri!

06 Jul 2020 3444

Ce a verificat Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa?

09 Oct 2019 2360

Jaful e ceva mai mic, dar nu lipseşte Ţuţuianu se face că plouă - „Raportul Curţii de Conturi, mult mai bun decât în anii precedenţi!“

01 Oct 2019 2245

Cătălin Grasa, „numărat ca la box“ de preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu

01 Oct 2019 3913

Care a fost scopul vizitei președintelui CJC la Spitalul Județean Constanța și ce deficiențe a constatat

03 Sep 2019 4704

Preşedintele CJC Marius Horia Ţuţuianu, control la Spitalul Judeţean Constanţa „Orice problemă aveți, veniți și o discutați cu mine” (galerie foto)

03 Sep 2019 3506

Scaun, dulce scaun! Actriţa Daniela Dumitrescu, din nou în instanţă cu preşedintele CJC

08 Mar 2019 2757

Dana Dumitrescu a atacat în instanţă raportul de control. Pe ultima sută de metri, managerul a emis o notă internă care confirmă „haosul“ din instituţia de cultură! (document)

30 Jan 2019 3297

Interviu live TSC nu se predă! Actorii cer respect, salarii și sporuri ca în toate celelalte teatre. De la noul manager, transparență și implicare, iar de la autorități, un templu de cultură pentru Constanța! (video)

24 Jan 2019 4712

Managerul contestă măsura în instanţă Horia Ţuţuianu o demite pe Dana Dumitrescu de la conducerea CJC cu mâna „majordomului“ său (documente + galerie foto)

22 Jan 2019 5235

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, anunţ despre auditul efectuat la Teatrul de Stat Constanţa. Dana Dumitrescu a primit preaviz

21 Jan 2019 2638

Manager de la Bucureşti? Ţuţuianu-"Nu sunt mulţumit de situaţia din Teatrul de Stat Constanţa. Lucrurile nu merg cum ar trebui. În ianuarie voi anunţa măsurile"!

19 Dec 2018 1919

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, anunţ despre situaţia Teatrului de Stat Constanţa

29 Nov 2018 1840

Consiliul Judeţean Constanţa Va fi demarat un amplu control asupra activității Teatrului de Stat Constanța!

19 Nov 2018 1787