Horoscopul zilei - 1 iulie 2011

horoscopint.jpgBerbec

Eclipsa de astazi se produce in zona relatiilor de familie si a caminului. Aici, lucrurile incep sa fie din ce in ce mai efervescente. De aceea, e posibil sa te gandesti la o mutare sau la reglarea unor conturi cu parintii. Atentie mare la revelatiile pe care le ai despre urmele trebutului in viata ta si despre cat de mult esti influentat de mediul in care ai crescut! Ai putea resimti o incompatiblitate intre viata profesionala si cea de familie. Va trebuie sa faci eforturi intense ca sa impaci si capra si varza.

Taur

Noi piste de comunicare se deschis astazi pentru tine. Ca sa iti indrepti atentia spre idei si oameni noi, va trebui sa inchei niste capitole din viata ta. De aceea, e bine sa fii astazi foarte atent la ideile care iti sunt de folos si sa renunti la ceea ce nu reprezinta decat iluzii si speculatii. Te poti gandi serios sa te apuci de studiu intr-un domeniu nou sau sa abandonezi o forma de instruire care nu iti aduce niciun folos. De asemenea, e posibil sa te razgandesti in privinta unor calatorii si sa alegi destinatii noi.

Gemeni

Luna Noua cu eclipsa are astazi loc chiar pe segmentul banilor. Asadar, gandeste-te de doua ori inainte sa faci investitii care nu reprezinta decat acte de extravaganta. Este timpul pentru cumpatare. De asemenea, e posibil sa ai revelatii legate de oameni care iti datorau bani sau pe care contai din punct de vedere financiar. Poate e bine sa faci si o lista cu valorile in care crezi si dupa care te ghidezi. Ai incredere in talentele tale, pentru ca esti aproape constrans sa accesezi noi modalitati de a face bani.

Rac

Tu esti astazi de departe vedeta zilei. Luna Noua cu eclipsa in zodia ta ar trebui sa iti aduca in dar curajul de a-ti arata o fata nevazuta pe care ti-ai reprimat-o. Asadar, succesul tau depinde acum de puteera ta de a spune lucrurilor pe nume si de a fi sincer cu tine. Important este sa-ti dai seama in primul rand ce vrei de la tine, de la ceilalti si de la viata. Apoi, restul vine de la sine: daca vrei, poti. In functie de ceea ce vrei tu sa reprezinti in ochii celorlalti, asa vei fi perceput.

Leu

Tie, eclipsa de astazi iti aduce o atentionare legata de sanatate. Ai mare grija in primul rand la circuitul fluidelor si hidrateaza-te corect! In al doilea rand, e bine sa consulti medicul pentru orice afectiune a stomacului sau pentru semne de chist sau noduli la san (daca esti femeie). E timpul sa te gandesti foarte clar la actiunile tale din trecut si la modul in care au actionat ele la nivel psihic si fizic. Invata sa accepti tot ceea ce ti se intampla, daca vrei sa nu lasi stresul si tensiunea nervoasa sa se somatizeze!

Fecioara

Viitorul tau s-ar putea sa nu mai arate la fel ca pana acum incepand de astazi. Eclipsa te forteaza sa arunci o perspectiva noua asupra aspiratiilor tale si sa dai la gunoi iluziile care iti consuma inutil energia. E timpul sa faci curatenie chiar si in anturaj, mai ales ca unii prieteni sau oameni de incredere nu sunt de fapt cea ce par a fi. Ar trebui sa faci mai mult loc oamenilor noi in viata ta. De asemenea, te poti gandi serios daca iti mai gasesti locul intr-un grup, asociatie sau organizatie din care faci parte.

Balanta

Luna Noua eclipsata de astazi se produce in zona impactului social si a carierei. Prin urmare, viata ta publica s-ar putea sa devina din ce in ce mai dinamica. Te poti gandi foarte serios cum sa-ti intaresti pozitia pe care o ocupi in cercul profesional, cum sa-ti cresti vizibiliattea, rolul si statutul. Pentru a face asta, e posibil sa intri in conflicte cu superiorii. Atentie sa nu fii motivat de orgoliu, ci de principii in care crezi. De asemenea, e posibil sa vrei sa schimbi o anumita eticheta care ti s-a aplicat pana acum de catre ceilalti. Vrei ca lumea sa te cunoasca altfel.

Scorpion

Tu trebuie sa tii astazi pasul cu niste conceptii care s-ar putea sa se intoarca la 180 de grade. De aceea, este foarte important sa fii deschis la informatii noi. Iar daca informatia nu iti este de ajuns, atunci esti invitat sa verifici in practica. Eclipsa de astazi te poate pune in fata unor situatii pe care nu le-ai fi crezut niciodata posibile sau care n-ai fi crezut vreodata ca ti se pot intampla si tie. E timpul sa umbli si la niste idealuri, pe care sa le corelezi cu posibilitatile reale. De asemenea, te poti razgandi in privinta unor studii sau calatorii lungi.

Sagetator

Asteptarile tale legate de contributia celorlalti in viata ta se pot da peste cap. Poti primi vesti mai putin placute ce tin de niste drepturi ce credeai ca ti se cuvin. Fie se modifica termenii unor plati, fie banii intarzie, fie esti informat ca ti se taie accesul la niste fonduri. Ai mare grija la orice tip de sanctiune din partea auoritatilor, fiind predispus la amenzi si penalizari. Vestea buna este ca lucrurile sunt dinamice si ca exista solutii, numai ca va trebui sa cauti rezolvari in alta parte, mai ales la alti oameni.

Capricorn

Ar trebui sa stai astazi inchis sau, mai ales, cu gura inchisa (ceea ce este imposibil), pentru ca odata ajuns in public iti activezi abilitatile de vanator cu arcul in mana pregatit sa arunce sageti. Forta ta devastatoare poate lovi din plin astazi partenerul de viata, colaboratorii, asociatii sau pe oricine cu care ai de impartit ceva. Acolo unde relatia nu se bazeaza pe principii solide, asteapta-te sa se destrame. Daca este de neclintit, atunci impreuna o puteti consolida si extinde. E timpul sa pui ordine in viata in doi.

Varsator

Renuntarea la o activitate profesionala care nu-ti mai aduce deloc satisfactie poate deveni o necesitate sub semnul eclipsei de astazi. Daca nu te misti singur, s-ar putea sa se materializeze din exterior contextul care te provoaca sa te urnesti din loc. Mai mult ca sigur, o sa ai ocazia sa pui in loc ceva mult mai solid si de durata. Rutina ta zilnica poate suporta incepand de astazi transformari majore, va trebui probabil sa-ti adaptezi inclusiv programul de lucru. De asemenea, ti se va cere probabil dovada ca esti capabil sa-ti controlezi emotiile, cu pretul unor probleme digestive.

Pesti

Ai mare grija sa nu dai vrabia din mana pe cioara de gard! Acesta este mesajul pe care ti-l transmite astazi Luna Noua cu eclipsa din Rac. Esti tentat sa faci niste rocade in viata personala, sa inlocuiesti niste oameni cu alti oameni. Daca alergi dupa doi iepuri, s-ar putea sa nu prinzi niciunul. De asemenea, e posibil sa iti modifici incepand de astazi felul in care te impui in ochii celorlalti. Poti cauta cu succes noi modalitati prin care sa-ti valorifici creativitatea si sa te faci remarcat.

Sursa: www.astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zona centrală!

18 Jul 2023 3071

E-Distribuție Dobrogea Se întrerupe curentul în Medgidia, Năvodari, Mereni și Aliman. Iată cine este afectat

18 Jul 2023 1088

Report de peste 3 milioane de euro la Joker şi de peste 1 milion de euro la 6/49, la tragerile de duminică

08 Sep 2019 1843

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 2088

Doliu printre camarazii de pe Fregata „Regina Maria“

14 Jul 2019 12868

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 2146

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 6138

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 2522

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 3665

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 2190

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 5410

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 4675

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 24086

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 5183

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 16898