Horoscopul zilei - 27 octombrie 2010

Berbec

Prezenta Lunii in Gemeni activeaza zona comunicarii, schimburilor, deplasarilor scurte. Asadar, tinzi sa fii in continua miscare, sa vorbesti mult, sa spui vrute si nevrute. Este un moment bun pentru a rezolva niste probleme care tin de documente sau pentru a face diverse drumuri. Beneficiezi de sprijin de la prieteni, esti o sursa de inspiratie pentru toti cei din jur si ai capacitatea de a gasi aliati pentru un proiect. Totusi, este recomandata ceva mai multa discretie in relatiile cu cei din jur, dar si prudenta in toate demersurile care tin de documente sau deplasari.

Taur

Segmentul financiar se afla astazi in prim plan. Ideile excelente, capacitatea de a-ti sustine argumentat punctul de vedere si inteligenta de care dai dovada te pot ajuta sa smulgi sefilor o promisiune de marire a salariului. De asemenea, poti descoperi surse noi de venit, prin valorificarea unor talente si abilitati. Cu alte cuvinte, astazi e bine sa fii constient de calitatile tale, sa inveti sa le pui in lumina, adica sa inveti sa te vinzi cat mai bine. Pe de alta parte, astazi ar trebui evitata orice afacere cu prietenii, mai ales daca sunt bani la mijloc.

Gemeni

Luna se afla in zodia ta pe tot parcursul zilei. Relatia cu zona carierei este una incordata insa, semn ca astazi ar fi bine sa fii ceva mai discret si rezervat, pentru ca, in caz contrar, e posibil sa spui si ce nu trebuie, mai ales in fata sefilor. In conditiile in care exista deja tensiuni, chiar intrigi si invidii la locul de munca, nu foloseste la nimic o rabufnire. Chiar daca iti va fi greu sa te abtii de la a spune tot ce ai pe suflet, incearca sa ai rabdare si nu pierde din vedere scopurile personale si responsabilitatile care-ti revin.

Rac

Probabil ca in aceste zile ti-au cam fost puse credintele si principiile la incercare. Evenimentele care au loc au tocmai rolul de a te face sa renunti la unele principii invechite, pentru a le inlocui cu altele noi care rezoneaza cu tine in acest moment. In continuare Luna prezenta in Gemeni te invita la introspectie, in scopul gasirii unor raspunsuri launtrice. S-ar putea sa te confrunti cu niste limitari si constrangeri, dar acestea nu sunt decat consecintele modului in care ai gandit si actionat pana acum, de aceea e bine sa ti le asumi. Pe de alta parte, aceasta zi iti poate aduce o sansa, un noroc providential, eventual legat de bani.

Leu

S-ar putea ca astazi sa te surprinda unele vesti sau informatii care ajung la tine si au legatura cu prieteni sau persoane din anturajul apropiat. Ascensiunea din aceasta perioada si magnetismul pe care il exerciti asupra celor din jur s-ar putea sa nu le placa anumitor persoane. Asadar, daca sesizezi unele reactii deloc prietenoase si generoase, cel mai bine este sa le lasi sa fie si sa-ti vezi in continuare de drumul tau. De asemenea, daca cineva refuza sa te sprijine intr-un proiect, asteapta sa apara o noua solutie.

Fecioara

Luna plasata in Gemeni, in sfera carierei, puterii si autoritatii, in aspecte tensionate cu planetele din Pesti, iti poate aduce rasturnari de situatie, razgandiri sau refuzuri din partea unor parteneri, surprize nu foarte placute legate de colaborari si parteneriate. Asadar, este o zi in care nimic nu pare stabil, totul este supus schimbarii sau dualitatii. Deciziile importante legate de planul profesional ar trebui amanate, iar daca participi la o discutie la nivel inalt sau la o sedinta, incearca sa fii rezervat si sa transmiti mesajul cat mai coerent si la obiect.

Balanta

Exista inca multa efervescenta in zona financiara. Apar multe oportunitati de castig, dar si multe plati restante sau cheltuieli neprevazute. Asadar, ai la indemana multe posibilitati de a accesa castiguri noi, esti mult mai prezent la calitatile tale si la modul in care le poti valorifica. Totusi, e bine sa fii foarte atent, si sa respecti, pe de o parte principiile morale, iar pe de alta parte, legea. Atentie si la eventualele greseli care se pot strecura in documente sau in transmiterea unor informatii catre parteneri din strainatate sau catre institutii.

Scorpion

Aglomerarea de planete in semnul tau zodiacal te face sa-ti indrepti atentia preponderent spre tine si nevoile tale. De aceea, s-ar putea sa fii perceput drept egoist sau nepasator. De fapt, este o perioada in care e nevoie sa te privesti mai in profunzime, sa vezi ce trebuie schimbat in interior si in atitudine, astfel incat sa creezi in jurul tau atmosfera dorita. De altfel, ai tendinta sa analizezi alegeri din trecut, sa faci un bilant al vietii tale de pana acum si sa iei masuri radicale in ce priveste relatiile din viata ta.

 

Sagetator

Luna activeaza astazi zona parteneriatelor, imaginii sociale, relatiei conjugale. Asadar, e nevoie sa fii atent la ceilalti, la parerile si sfaturile lor. Unele informatii care iti sunt impartasite iti pot fi de ajutor, cu conditia sa stii sa asculti. Si, chiar daca nu primesti numai confirmari, ci mai ai parte si dezaprobari sau critici, incearca sa nu le iei personal si sa nu ripostezi sau sa te justifici. Ia totul asa cum vine, lasa-te inspirat si asuma-ti eventualele greseli in relatiile cu ceilalti.

Capricorn

Ziua de astazi este marcata de prezenta Lunii in Gemeni, in zona muncii si activitatilor de rutina. Asadar, atentia ta este indreptata in cea mai mare parte a zilei catre sarcinile profesionale, dar si catre finalizarea unor lucrari cu care esti in intarziere. Atentie insa, chiar daca ai multe pe cap, nu e o idee buna sa te grabesti, pentru ca exista riscul sa se strecoare tot felul de erori, mai ales daca lucrezi cu aparatura electronica sau cu documente. De asemenea, incearca sa faci lucrurile pe rand si invata sa delegi sarcini.

Varsator

Astazi iti sunt stimulate din plin creativitatea, imaginatia, sensibilitatea. Te poti ocupa cu succes de orice activitate creativa, poti petrece timp minunat alaturi de persoana iubita, te poti rasfata satisfacandu-ti tot felul de capricii. In schimb, nu e momentul nici sa te gandesti la bani, nici sa te implici in speculatii financiare si nici sa arunci banii pe tot felul de lucruri costisitoare. Fa ce vrei sa faci, de dragul expresiei de sine si inspiratiei, si nu pentru beneficii materiale. Banii vin mai usor daca nu sunt un scop in sine, deci daca nu te gandesti la ei.

Pesti

Vrei, nu vrei, astazi s-ar putea sa fii nevoit sa-ti schimbi programul, pentru a te ocupa de niste probleme familiale sau casnice care apar din senin. Fie se defecteaza ceva in casa si trebuie sa te ocupi de reparatii, fie un membru al familiei iti cere sprijinul, fie e necesar sa te ocupi de niste documente legate de spatiul locativ. In tot cazul, evenimentele de astazi iti ofera sansa de a invata lectia flexibilitatii, acceptarii, chiar smereniei. Ia totul asa cum vine, traieste in prezent si acorda atentie cu prioritate familiei.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 285

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 413

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 437

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 514

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 501

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 384

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 401

Preotul Petrică Leașcu a intrat „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“! (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 754

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 752

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 483

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 652

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 743

Vineri, ziua pronunțării Preotul Petrică Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, intră „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“

15 Apr 2024 650

Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 15 aprilie 2024?

15 Apr 2024 1330

Mesajul Israelului la atac „Vom răspunde Iranului prin acţiune, nu prin cuvinte"

14 Apr 2024 426