Horoscopul zilei - 28 februarie 2011

154822-horoscop.jpg

Berbec

Prima zi a saptamanii iti aduce multe treburi in domeniul profesional. Sunt posibile situatii conflictuale cu un sef, dar fii pe faza si asculta cu atentie ce are de zis acesta. Reprosurile si nemultumirile sunt frecvente, dar ai rabdare ca in curand vei depasi totul cu bine. Imaginea ta in ochii celorlalti lasa mult de dorit, insa astazi iti poti da seama cine te priveste cu ochi buni si cine nu. Spre seara s-ar putea sa primesti o invitatie la un eveniment monden si bine ar fi sa ii dai curs.

Taur

Pentru tine este o zi buna de a te ocupa de relatiile cu strainatatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor calatorii in afara granitelor tarii este binevenita, insa materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi in aceasta zi. De retinut ca sunt ultimele zile in care astrele iti faciliteaza rezolvarea chestiunilor ce tin de propria ta instruire. Mai tarziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufleteasca va fi evidenta. Vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bune sunt cele mai potrivite.

Gemeni

Norocul la banii si bunurile altora iti deschid saptamana. Se pare ca astazi poti rezolva mai usor chestiuni legate de taxe, impozite, relatii cu institutii financiare sau, functie de caz, de mosteniri. Pe de alta parte poti primi cadouri sau recompense neasteptate, dar imbucuratoare. S-ar putea sa te gandesti la implicarea in afaceri, insa, bine este sa retii ca sunt momente pasagere si nu trebuie sa dai curs primului imbold in acest sens. Spre finalul zilei verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli.

Rac

Relatiile parteneriale si colaborarile sunt la mare cautare astazi pentru tine. Sunt posibile reconfigurari de pozitie intr-un parteneriat, respectiv poti renunta la acesta. Recomandabil este sa fii prudent si sa discerni cu atentie totul. Pe de alta parte, unele colaborari in care esti implicat nu te mai reprezinta, asa incat ai curaj si renunta definitv la ele. Pot veni catre tine noi colaborari mult mai fructoase si benefice pentru evolutia ta. Spre seara, organizeaza o masa festiva pentru partenerul de viata. Iti poate da vesti interesante, iar relatia sa cunoasca turnuri fericite.

Leu

Pentru tine este o zi cu multa munca la serviciu. Relatiile cu colegii sunt tensionate, iar sefii parca nici nu exista. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, vizate fiind sistemul osos, pielea si secundar stomacul. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile de rutina si nu raspunde la provocari. Foloseste doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului si sufletului tau. In a doua parte a zilei lasa grijile deoparte, fa o plimbare in aer liber si odihneste-te mai mult.

Fecioara

Se pare ca tu incepi saptamana indragostit si pus pe sotii. Relatiile sentimentale sunt destul de controversate, insa daca lasi carcoteala deoparte totul va fi minunat. Altii sunt preocupati de odraslele lor sau isi pot planifica aparitia unui copil in viata lor. Creativitatea iti este la cote inalte, astfel ca recomandabil este sa organizezi o serata placuta pentru cei dragi. Evita excesele de orice fel si ai mai multa grija de sanatatea ta!

Balanta

Tu poti desfasura astazi, cu succes, activitatile gospodaresti. Curateniile generale, reparatiile curente, planificarea unei zugraveli sau, functie de caz, a gradinaritului sunt cele mai indicate. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar sarmul tau caracteristic va reusi sa readuca pacea si armonia mult visate. S-ar putea sa fii nevoit sa iti ajuti o ruda ce are probleme de sanatate. Totusi, nu iti neglija propriile probleme si ocupa-te mai mult de sufletul tau.

Scorpion

Astazi este posibil sa faci o multime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal cat si pentru a rezolva diverse comisioane pentru altii. Pe de alta parte, bine este sa te gandesti la unele forme de instruire personala ce ti-ar fi de folos la locul de munca sau pentru a obtine un loc de munca mai bun. Spre seara se anunta intalniri cu rudele sau prietenii apropiati. Poti afla vesti neplacute legate de cineva drag, dar nu lua de bun tot ce auzi.

Sagetator

Saptamana debuteaza pentru tine cu aspecte financiare. Este o zi buna pentru cheltuieli cotidiene si pentru verificarea datoriilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot imbunatati conditiile de la locul de munca. Pe de alta parte incearca sa nu te hazardezi in privinta investitiilor. Frumos ar fi ca in partea a doua a zilei sa lasi pragmatismul deoparte si sa gasesti un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vietii.

Capricorn

Prima zi a saptamanii iti aduce multa energie si chef de a da piept cu toate. Nobletea sufletului tau este la cote inalte, iar ceilalti te privesc cu admiratie si respect. Bine este sa iti planifici cursuri de dezvoltare personala, vizite la saloanele de ingrijire corporala sau sa iti oferi mici cumparaturi dragi tie. Fii tolerant cu ceilalti si nu incerca sa iesi prea mult in evidenta. Spre finalul zilei aduna-i pe cei dragi la o sueta.

Varsator

Astazi nu prea ai chef sa iesi din casa. Energia vitala este la cote joase si se recomanda abordarea activitatilor de rutina. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tau sa iti creeze neplaceri. Fii atent la tot ce se petrece in jurul tau, gandeste-te bine la ce vrei sa faci pe viitor si nu iti divulga planurile. Sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele piele si sistem osos. Foloseste doar remedii naturiste si evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Pesti

Pentru tine este o zi minunata la capitolul prieteni. Intalniri, dialoguri, vesti interesante, toate vin catre tine intr-un ritm ametitor si amenintator. Este posibil ca sa rupi unele relatii vechi, dar fii convins ca se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare tie in aceasta perioada a vietii. Pe de alta parte, o persoana care te-a sustinut si protejat mult timp ar putea sa te dezamageasca. Incearca sa te detasezi de ceilalti si fii un observator profund al evenimentelor din jurul tau.

Sursa: www.astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zona centrală!

18 Jul 2023 3103

E-Distribuție Dobrogea Se întrerupe curentul în Medgidia, Năvodari, Mereni și Aliman. Iată cine este afectat

18 Jul 2023 1115

Report de peste 3 milioane de euro la Joker şi de peste 1 milion de euro la 6/49, la tragerile de duminică

08 Sep 2019 1863

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 2105

Doliu printre camarazii de pe Fregata „Regina Maria“

14 Jul 2019 12886

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 2168

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 6178

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 2540

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 3691

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 2208

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 5432

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 4715

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 24144

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 5209

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 16924