Horoscopul zilei - 28 martie 2011

ist2_4827287-horoscope-birth-zodiac-star-signs.jpgBerbec

Prima zi a saptamanii iti aduce in atentie cariera. Sefii iti pot face reprosuri, datorita faptului ca in ultima vreme esti interesat doar de problemele tale, iar indatoririle sociale le-ai trecut intr-un plan secundar. Se pare ca pozitia sociala in care te afli momentan va suferi modificari, asa incat fii deschis la sugestii. In a doua parte a zilei s-ar putea ca un prieten sa iti solicite ajutorul. Relaxeaza-te la o sueta alaturi de cei dragi.

Taur

Calatoriile in strainatate si studiile pe termen lung sunt subiectele principale pentru tine astazi. Poti face demersurile necesare unei calatorii, insa ar trebui sa iei in calcul si factorul neprevazut. Se pare ca iti sunt deschise drumurile pentru a pleca la munca sau studii departe de casa. Spre seara, cele mai indicate activitati sunt cele culturale. Viziteaza o galerie de arta, vizioneaza o piesa de teatru sau invita-ti prietenii la o discutie pe teme spirituale. Bine ar fi sa te gandesti si la reconfigurarea scarii valorilor morale.

Gemeni

Chestiunile financiare iti deschid saptamana. Este o zi buna de a te ocupa de taxe, impozite sau datorii de orice fel. S-ar putea sa descoperi ceva nereguli in documentele financiare, insa cu prudenta si discernamant le poti rezolva fara probleme. Energia viatala este la cote minime, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati. Pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de rafinare si introspectie. Spre seara fa o plimbare in aer liber sau mediteaza intr-o biserica.

Rac

Pentru tine este o zi buna de a te ocupa de relatiile parteneriale si de colaborari. S-ar putea ca partenerul de viata sa iti reproseze atitudinea ta din ultima vreme. Foloseste-ti sarmul, explica-te in cuvinte putine, dar esentiale si fii mai receptiv la nevoile celuilalt. Colaborarile in care esti implicat pot suferi diverse rasturnari de situatie. Raportul dintre munca si rasplata este in favoarea muncii. In a doua parte a zilei ocupa-te de bilantul veniturilor si cheltuielilor.

Leu

Activitatile de la serviciu iti deschid saptamana. Relatiile colegiale sunt tensionate, ai senzatia ca muncesti doar tu, insa este doar o senzatie. Sanatatea fluctueaza destul de mult, mai ales pe segmentul articulatiilor. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil! Dozeaza-ti eforturile, fii mai discret si nu raspunde la provocari. Spre seara te vei simti mai bine, recomandabil fiind sa te inconjori de cei dragi.

Fecioara

Relatiile sentimentale sunt predominanta zilei pentru tine. Se pare ca aceste tipuri de relatii din viata ta sunt in continua transformare si parca nimic nu se leaga. Recomandabil este sa nu dai frau liber starilor de moment si sa iti temperezi emotivitatea. Altii se pot ocupa de copii si de problemele lor. Gustul dulce-amar este la ordinea zilei, insa tocmai el este farmecul acestei perioade. In a doua parte a zilei concetreaza-ti eforturile pe activitatile de la serviciu.

Balanta

Pentru tine este o zi buna de a te ocupa de treburile gospodaresti. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de conflictuale, dar la finalul zilei se poate ajunge la un consens. Atentie la problemele de sanatate sau sociale ale unui membru al familiei! Recomandabil este sa iti faci un bilant al bunurilor patrimoniale, intrucat exista ceva nereguli in documente sau in acordurile verbale cu rudele. Spre seara organizeaza o reuniune de familie.

Scorpion

Ziua iti este ocupata cu multe drumuri. Unele sunt in interes personal, altele poti fi nevoit sa le faci in interes de serviciu. Formele de instruire pe termen scurt revin in atentia ta, existand varianta inscrierii la unele cursuri sau fializarea celor in care esti deja implicat. Se recomanda multa prudenta in toate activitatile desfasurate astazi. In a doua parte a zilei ocupa-te de casa si familie. Este un moment potrivit de a discuta cu membrii familiei despre imbunatatirea conditiilor din spatiu locativ sau despre bunurile patrimoniale.

Sagetator

Pentru tine, astrele iti recomanda la acest inceput de saptamana sa te ocupi de capitolul financiar. Poti primi cadouri si recompense marunte, dar de folos. Banii castigati din munca proprie sunt destul de putini, asa incat bine este sa cheltuiesti doar strictul necesar. Tonusul iti este la cote minime. Poate ca este momentul sa iti schimbi scara de valori si sa iti indrepti atentia si catre domeniile spirituale ale vietii.

Capricorn

In cazul tau, cheful de viata si energia pe care le degajezi astazi ii vor ajuta si pe cei din jur sa se bucure de tot si toate. Ai intitiative bune mai ales in ceea ce priveste casa si familia. Totusi, bine este sa te ocupi doar de propria-ti persoana. Viziteaza saloane de intretinere corporala, inscrie-te la cursuri de dezvoltare personala, relationala sau de limbi straine. Spre seara analizeaza-ti cu atentie bugetul de venituri si cheltuieli.

Varsator

Dorinta de retragere din iuresul vietii este pentru tine la cote inalte astazi. Sanatatea fluctueaza destul de mult pe segmentele articulatiilor si aparatului digestiv. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile usoare, iar comunicarea cu cei din jur sa fie cat mai mica. Pot aparea situatii neplacute in relatiile de serviciu, dar prudenta si discernamantul te pot feri de acestea. Odihneste-te mai mult si foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale.

Pesti

Prietenii si protectorii iti sunt alaturi intreaga zi. Intalniri, discutii, sfaturi, solutiile bune - toate vin catre tine pentru a-ti deschide noi orizonturi. Totusi, selecteaza cu atentie informatiile primite, deoarece unele nu iti sunt de folos. Relatiile cu unii apropiati pot fi conflictuale, dar sunt momente pasagere. Spre seara este posibil sa iti scada energia vitala. Plimba-te in aer liber, mediteaza in locuri sfinte si lasa grijile deoparte.

Sursa: http://www.astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 646

Primăria Năvodari, județul Constanța a cumpărat servicii de mentenanță pentru iluminatul public

05 Mar 2024 574

Soluția oferită de magistrații Curții de Apel Constanța în procesul dintre Team Force Security SRL și mai multe societăți

02 Mar 2024 498

Ședință CLM Constanța Consilierii stabilesc costul mediu lunar de întreținere pentru beneficiarii de la Căminul pentru persoane vârstnice (DOCUMENT)

26 Feb 2024 596

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de mentenanță a iluminatului public

26 Feb 2024 859

Team Force Security SRL dă în judecată mai multe societăți. Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

23 Feb 2024 555

Licitație de 9,58 de milioane de euro, pentru DRDP Constanța, tranșată de judecătorii de la Curtea de Apel (MINUTA)

21 Feb 2024 668

Autoritatea Navală Română bagă în reparații capitale pontonul din Brăila! Iată cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

18 Feb 2024 3554

Direcția Generală Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța caută o firmă care va face curățenie în Pavilioanele pentru pensionari (DOCUMENT)

15 Feb 2024 644

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 576

Unitatea Militară 02049 Constanța cumpără servicii de întreținere a aeronavelor

12 Feb 2024 695

Licitații Constanța Primăria Mangalia pregătește un contract pentru întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor (DOCUMENT)

01 Feb 2024 807

SRCF Constanța, demersuri pentru stabilizarea unui versant pentru calea ferată din Portul Constanța

28 Jan 2024 716

Licitații publice Compania lui Dorin Berbescu, contract de întreținere a echipamentelor video în proiectul Safe City din municipiul Constanța

14 Jan 2024 710

Licitații județul Constanța Două firme locale reabilitează trotuarele străzilor din Cernavodă (DOCUMENT)

24 Oct 2023 1000