Horoscopul zilei - 7 ianuarie 2011

horoscop_0642.jpgBerbec

O zi a prieteniei si a ideilor inspirate. Luna din Varsator primeste un sextil de la Mercur si te poate face sa impartasesti astazi impresii, sa faci chiar exercitii de sinceritate. Ceilalti intampina cu bucurie aceasta deschidere de care dai dovada, prin urmare nu ar fi exclus sa primesti complimente. Faptul ca detii niste informatii, ca ai o anume specializare, iti da astazi incredere in tine si te poate face un mic mentor in anturaj. E nevoie astazi de experienta si de cunostintele tale, asa ca nu le tine doar pentru tine!

Taur

Luna te incurajeaza astazi sa te exprimi, sa iesi in fata si nu oricum. Poti fi intr-o dispozitie optimista si ii poti insufleti si pe cei din jurul tau. Nimic nu-ti scapa, esti omul potrivit la locul potrivit. Daca s-au tesut impotriva ta niste intrigi menite sa te puna intr-o lumina mai inunecata la locul de munca, astazi poti elucida misterele. Poti trece dincolo de aparente si poti sa afli ceva ce ti-a fost ascuns si care te framanta de ceva vreme. In lumina noilor descoperiri, s-ar putea sa fii usor bulversat, dar si incurajat sa mergi mai departe, mai hotarat sa-ti relansezi cariera.

Gemeni

O curiozitate iesita din comun te caracterizeaza astazi. Luna in zona idealurilor superioare, a visurilor si a fanteziei te poate desprinde usor de realitate. Reveria poate fi cuvantul de ordine. De asemenea, poate fi o zi dedicata studiilor, cercetarii si lecturii. E posibil sa ai astazi relatii benefice cu strainatatea sau sa comunici in limbi straine. Te pricepi de minune sa faci conversatie si convingi, mai precis sa sucesti mintile celorlalti fie prin manipulare afectiva, fie prin argumente logice. Partenerul de viata, asociatii sau colaboratorii pot adera astazi la ideile tale asa ca, daca ai sa le dai o veste, nu mai ezita!

Rac

Ziua de azi poate sa vina pentru tine cu recompense. Nu sunt cadouri sau favoruri care iti pica din senin. Ceea ce primesti azi vine ca o rasplata pentru munca ta si pentru devotamentul de care ai dat dovada in timp. Cu alte cuvinte, astazi s-ar putea sa primesti macar o mica parte din ceea ce meriti. Si pentru tine este o zi a curiozitatii, indreptata insa spre relatiile de munca. Vrei sa afli niste taine, niste adevaruri care au fost tinute departe de tine. Buna dispozitie ar trebui sa predomine, chiar daca seara te-ar putea gasi usor debusolat.

Leu

Astazi, s-ar putea "sa te umfli in pene". Mai precis, ceilalti sufla spre tine un vant care te cam ia pe sus si te desprinde de realitate, asa ca ai grija sa ramai cu picioarele pe pamant! Poti primi dovezi de iubire, de apreciere, generozitatea celorlalti te poate atinge in vreun fel. Ti se pot face declaratii sau cineva poate sa iti iasa in intampinare cu o propunere prin care ai putea sa te afirmi mai bine decat acum. Cert este ca te bucuri de popularitate si ca ca prezenta atator oameni dragi in viata ta iti da un sentiment de siguranta.

Fecioara

Vesti bune astazi pentru Fecioarele care au avut probleme de sanatate. Situatia se poate ameliora vizibil, iar imunitatea este din ce in ce mai crescuta. Prin urmare, te poti intoarce cu elan la ce iti place tie sa faci mai mult si mai mult. Adica, la munca. Este o zi potrivita pentru activitatile de rutina, in care poti sa faci planuri pentru tine si familia ta. Beneficiezi de intelegere din partea celor de acasa in ceea ce priveste anumite proiecte profesionale, care ti-ar putea acapara si din timpul liber. Una peste alta, se arata a fi o zi eficienta!

Balanta

O zi in care poti face un pas inainte. Luna te scoate in fata si te pune sa te afirmi. Capacitatile tale de cooperare sunt foarte bine evidentiate astazi, asa ca nu ezita sa te exprimi si sa aplanezi conflictele din jurul tau! Poti fi apreciat pentru puterea ta de a ramane impartial si de a privi dincolo de bine si de rau, de ceea ce e bine sau gresit. Poti veni cu o solutie noua, cu o abordare de perspectiva oriunde exista un blocaj. Viata afectiva si relatia cu copiii au de beneficiat astazi de pe urma inspiratiei tale.

Scorpion

Astazi, ar fi indicat sa te dedici familiei, dar sa te ocupi in acelasi timp si de nevoile tale. Pornind de aici, s-ar putea sa constati ca ceva lipseste din casa, din curte sau din sufletul tau. Asadar, ai putea face o investitie care sa-ti umple un gol. Iar daca simti nevoia sa dai banii pe ceva care sa te multumeasca sau sa fie util familiei tale, nici astrele nu ti se pot impotrivi. Nevoia ta de a te simti bine cu tine trece astazi peste orice bariera, chiar si financiara. Daca nu te opresti la tine, ai putea face o bucurie familiei tale.

Sagetator

Agilitatea este atributul care te poate descrie astazi cel mai bine. Pe locul al doilea in top ar fi versatilitatea. Pe locul al treilea, mobilitatea. Sa luam lucrurile rand pe rand. Te misti ca o felina, ai gesturi rapide si reactii prompte. Replicile tale sunt taioase, haioase si extrem de potrivite. Te poti adapta oricarui context si poti extrage tot ce e mai bun pentru tine cu un oportunism feroce. Nu in ultimul rand, te poti misca mult si bine, poti pleca la drum si te poti intoarce cu problemele rezolvate. Cum iti suna?

Capricorn

Parca mintea ta sta numai la bani. Si chiar daca astazi e posibil sa nu iti intre nimic in buzunare, ba mai mult, s-ar putea sa plece o suma oarecare, vestile bune iti pot revigora pofta de viata. Ti se pregateste ceva, s-ar putea sa afli ca sunt niste bani pe drum, iar asta te poate umple de speranta. In acest context, te poti hotari sa faci o mutare pe care sa o tii in secret. Poate pregatesti o surpriza, poate vrei sa faci un cadou, poate iti dezvalui intentiile legate de o achizitie pe care o coceai de ceva vreme.

Varsator

Luna acasa la tine in sextil cu Mercur arunca astazi luminile rampei asupra ta. In primul rand, ai o dispozitie de invidiat. Te adaptezi din mers si prinzi totul din zbor. Esti capabil sa culegi informatii care-ti trec pe la ureche si sa le folosesti in avantajul tau. De asemenea, poti da sfaturi, poti impartasi celorlalti cunostintele tale. Esti un partener foarte interesant de conversatie, reusesti sa impresionezi orice audienta. In plus, esti si maestru in arta deconspirarii. Daca cineva e nesincer, incearca sa profite de tine sau vrea sa te traga pe sfoara, il adulmeci imediat cu nas de copoi.

Pesti

Astazi, e posibil sa vrei sa te relaxezi, sa simti ca weekendul e deja pe drum. Probabil resimti mai accentuat starea de oboseala si vrei sa ai parte in primul rand de odihna. Te poti reface, intr-adevar, astazi, numai ca s-ar putea sa nu reusesti sa stai prea mult departe de ceilalti. Esti cautat, e nevoie de tine, ti se cere parerea, sfatul. Prin urmare, impacarea cu tine ar putea sa vina din binele pe care il faci altora. S-ar putea sa ti se faca destainuiri si nu ar fi rau sa te deschizi si tu, sa spui ce ai pe suflet, ca sa te eliberezi.

Sursa: http://www.astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 368

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 460

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 557

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 498

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 692

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 545

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 533

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 483

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 434

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 726

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 588

Firme Constanța Adunare Generală a Asociaților și modificări în contextul decesului unui asociat la Lex Trans SRL

27 Feb 2024 568

Firme Constanța Acționarii Damen Shipyards Mangalia SA, convocați în adunare generală. Ordinea de zi a ședinței, completată la cererea Damen Holding BV

26 Feb 2024 917

Firme Constanța Acționarii Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați să decidă bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024

24 Feb 2024 717

Firme Constanța Acționarii Brise Grains SA, convocați în AGA și AGEA, vor decide desfiinţarea punctului de lucru din Bucureşti, Gara Herăstrău

22 Feb 2024 586