Huiduit, dar nu cedează Victor Ponta reacţionează pe Facebook

"Un eveniment perfect incheiat azi la Arenele BNR - Simona Halep a castigat prima editie in fata unui public entuziast; Elena Bogdan si Alexandra Cadantu au castigat proba de dublu; vreme superba si organizare buna (bravo lui George Cosac); si am confirmarea direct de la proprietarul turneului ca acesta se va organiza la Bucuresti si in anii care urmeaza (Guvernul, prin Federatia Romana de Tenis, va asigura in continuare finantarea principala, dar si BRD si ceilalti sponsori sunt sigur ca vor pune din nou umarul!). Bravo Simona!", a scris Premierul Victor Ponta pe contul său de Facebook.
 
Amintim că numele lui Victor Ponta a fost huiduit de publicul prezent în Arenele BNR în momentul în care George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis i-a mulţumit premierului pentru sprijinul acordat organizării turneului WTA de la Bucureşti. Incidentul s-a petrecut înaintea festivităţii de premiere, după finala câştigată de Simona Halep.

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

V

13 Jul, 2014 23:21

Eu insa nu inteleg ce cauta ilie nastase acolo!!! Dupa ce a facut-o pe Simona in fel si chip acum incearca sa ii ia fatza si sa apara peste tot cu ea de parca ar fi facut ceva ca sa o ajute?? Rusine! Bravo Simona!

Articole asemanatoare

Ponta o atacă, din nou, pe Alina Gorghiu pe Facebook

19 Aug 2015 1614

Știripesurse.roPonta, huiduit la Iași

24 Jan 2015 1817

Romaniacurata.ro Ponta, asaltat cu Roșia Montană la Torino și huiduit la Madrid (video)

20 Oct 2014 2451

Ponta, huiduit în lipsă la finalul turneului de la Bucureşti Reacţii negative la auzul numelui premierului

13 Jul 2014 2237