Iată cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de pe DN3 Constanța-Valu lui Traian!

Laurențiu Cătănoiu este tânărul de 26 de ani care și-a pierdut viața în tragicul accident produs în această după-amiază pe DN 3, Constanța-Valu lui Traian. Laurențiu este fiul șefului de post din comuna Grădina, județul Constanța. Tânărul lucra la o firmă de curierat. Potrivit unor surse, părinții tânărului ar fi plecați în concediu.

Mesajele au început să curgă pe pagina de socializare a tânărului: ”Condoleanțe familiei!”, ”RIP”, ”Nu pot să cred!” sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii tânărului.

Reamintim că, un grav accident rutier s-a produs în cursul după-amiezii de miercuri. Trei autoturisme au fost implicate în eveniment. O persoană a decedat și alte două au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Citește și:
Imagini de la eveniment Accident rutier grav între Constanța și Valu lui Traian. Un tânăr decedat. Mai multe echipaje, la fața locului (galerie foto+video)

Tânărul decedat în accidentul grav de pe DN 3 Constanța-Valu lui Traian este fiul șefului Poliției din comuna Târgușor (video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost jale mare. Trei ani de la moartea, într-un groznic accident, a lui Laurențiu Cătănoiu, fiul șefului postului de poliție din Grădina

11 Apr 2021 9413

Laurenţiu Ionuţ Cătănoiu, decedat într-un accident rutier, ar fi împlinit azi 26 de ani

14 Jul 2018 4602

Mesaj de condoleanțe al Primăriei Grădina după decesul lui Laurențiu Cătănoiu, fiul șefului postului de poliție Grădina

13 Apr 2018 2798

Tânărul decedat în accidentul de la Valu lui Traian va fi înmormântat mâine la Târgușor. Tatăl său este șeful Postului de Poliție Grădina

12 Apr 2018 8110

Tânărul 26 de ani, decedat în accidentul de la Valu lui Traian, plâns pe Facebook. Zeci de mesaje de condoleanțe (galerie foto-video)

12 Apr 2018 9528