Iată cine va defila pe podiumul de la Casa de Cultură din Constanța la „Concursul de frumusețe Miss & Mister Deaf“ (galerie foto)

La această oră, la Casa de Cultură din Constanța are loc conferința care precede începutul Concursului Internațional de Frumusețe Miss & Mister Deaf, în cadrul Săptămânii Internaționale a Frumuseții și Modei pentru Surzi.
 
Festivitatea, organizată în premieră la Constanța, a fost prezentată, în câteva cuvinte, de către directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Gheorghe Ungureanu. 

În sală se află și cei 33 de tineri frumoși, selectați din 100 de țări, pentru finala Concursului Internațional de Frumusețe Miss & Mister Deaf, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Pe podium vor defila 20 de fete și 13 băieți, originari din țări ca Republica Moldova, Nigeria, Danemarca, Cehia, Bulgaria, Polonia, Olanda, iar lista continuă. 

Președintele Deaf Stars a declarat în fața jurnaliștilor că a ales Constanța ca oraș pentru organizare celei de-a șasea ediții a competiției de frumusețe dedicate persoanelor cu deficiențe de auz în scopul provomării orașului de malul mării ca destinație turistică din România. 

Prezent și el la evenimentul de astăzi, viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, a salutat inițiativa celor de la Deaf Stars de a alege să promoveze Constanța. 

Directorul Casei de cultură din Constanța s-a arătat și el entuziasmat să fie gazda acestui eveniment și speră ca sâmbătă să vadă cât mai mulți constănțeni în sala Casei de Cultură.

Competiția este dotată cu șapte premii, iar tinerii care vor obține locul 1, adică titlurile de Miss și Mister, vor fi desemnați ambasadori ai persoanelor cu deficiențe de auz în lume.

UPDATE:
Un moment de panică a întrerupt conferința de presă de astăzi. Probabil din cauza emoțiilor și a căldurii, concurenta din Somalia aproape a leșinat. Din fericire nu a fost vorba de un incident grav. Organizatorii i-au sărit imediat în ajutor, iar fata și-a revenit. 


sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și...

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Premieră la Constanţa 33 de tineri, în finala Concursului Internaţional de Frumuseţe Miss & Mister Deaf (galerie foto)

07 Sep 2016 3325