Identitatea membrilor Carla's Dreams, dezvăluită. Chirtoacă – „I-ați scuipat în suflet”

Tabloidul lifenews din Rusia susține că a dezvăluit identitatea componenților din celebra formaţie Carla's Dreams. Articolul vine chiar după ce solistul trupei l-a contrazis pe un prezentator de la un post de televiziune. El i-a răspuns jurnalistului că au melodii și în limba română, nu în limba moldovenească.

Conform sursei citate, solistul trupei ar fi Andrei Țăruș, fostul membru al trupei In Quadro, așa cum se vehiculase la un moment dat în presă.
 
Primarul Dorin Chirtoacă s-a numărat printre cei care au criticat aspru acţiunea jurnaliştilor ruşi. „Timp de patru ani oricine ar fi dorit, în Republica Moldova sau în România, ar fi putea să-i facă asta (trupei, n.red). Dar nu a făcut-o. De ce? Pentru că de farmec nu te atingi. Dacă te atingi, îl distrugi (...) Carla's Dreams a cucerit şi pentru că a găsit această nişă a anonimatului, prin care, apropo, a făcut să nu atragă toată gloria asupra propriei persoane. Ceea ce înseamna modestie”.

În acelaşi text publicat pe Facebook, primarul Chişinăului a susţinut că trupa s-a dus cu bună credinţă la emisiunile radiodifuzorilor ruşi, însă a fost tratată cu lipsă de respect:

„El (solistul, n.red.) a venit la Moscova cu o piesă nouă în limba rusă. A vrut să fie politicos, să vă facă pe plac. Omul a fost de bun simţ. Voi ce aţi făcut? L-aţi dus pe la radiouri şi televiziuni, dar l-aţi şi plesnit, I-aţi scuipat în suflet".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.